Published On: Kam, Jul 8th, 2021

Pontianak Reugreug Ayana Seuseupuh- seuseupuh Orang Sunda.Pupuhu Paguyuban sunda di Pontianak Kalbar

Share This
Tags
gambar pontianak Buris ,Jamaludin s.n

pontianak ,- Sundanews.net,- Dina waktu Harita Poe eta, Silturahmi Wakil redaksi sareung pupuhu Paguyuban Sunda Pontianak ( Kalbar ), Obrolan ngaler ngidul antawis Kg Dadan asli Bandung , Kg Haris asli Sumedang sareung kg Jajang Asli cicalengka , Alhasil Tina Obrolan Anu singkeut, paamprok jonghok, patepang rarai, Anu teu Lami di Buris

KISAH INSPIRATIF PEDAGANG BUBUR BANDUNG SUKSES DI PONTIANAK

Aranjeunna Hoyong ngahijikeun Orang sunda anu aya di pontianak supados kajalin Salaturahmi Anu Lillahi ta”ala, sareung supados orang tiasa nyalameutkeun Orang sunda anu ka sasar, saur kg da2n. kanggo urang sunda anu nuju di pontianak nuju ka sasar tiasa nga hub kg dadan , kg Haris atanapi dongkap wae Ka buris ( Call / W.a 62 813-4520-4096 / +62 813-2074-8363 ), Mudah mudahan manfaat iformasi ieu kanggo sadayana Urang sunda anu aya di pontianak . Saur kg Jajang . red.sn

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>