Published On: Sel, Jun 29th, 2021

Peuterangan Ti Disdagin Kota Bandung perkawis Stok Oksigen Kanggo RS

Share This
Tags
Ilustrasi Tabung Oxigen

Bandung, sundanews.net,- Departemen Perdagangan sareng Industri (Disdagin) Kota Bandung, Jawa Barat, mastikeun yén saham oksigén masih sayogi di sajumlah stasiun pengisian anu sumebar di kota Bandung. Kepala Dinas Perindustrian sareng Perdagangan Kota Bandung, Elly Wasliah, nyarios yén pihakna parantos ngalih ngalaksanakeun panjagaan di lapangan, kalebet ka sababaraha perusahaan anu nyayogikeun pasokan gas oksigén.

“Hasil pengawasan di lapangan, kaayaan pasokan oksigén ka rumah sakit masih dina kaayaan anu aman,” saur Elly di Bandung, sakumaha dikutip tina Antara, Senén (28/6/2021).

Salaku tambahan, Elly mastikeun yén kasadiaan tabung gas pikeun dianggo dina nanganan Covid-19 masih aman aya di sababaraha stasiun pengisian ieu. Sanaos kitu, Elly ngaku yén anjeunna henteu ngalaksanakeun pengawasan dina tingkat ritel. Nanging, anjeunna mastikeun yén saham oksigén dina tingkat stasiun ngeusian dugi ka tingkat agén masih terkendali. “Janten Stok oksigén henteu kakirangan, ieu kedah dilempengkeun,” saur Elly.

Sateuacanna, warta medar yén tabung gas oksigén sareng saham di Bandung kakurangan kusabab permintaan anu ningkat pikeun pasien Covid-19. Sababaraha tempat pikeun ngeusian silinder oksigén di Bandung parantos nampi seueur pesenan ti masarakat. Nanging, numutkeun Elly, dugi ka ayeuna teu aya wates harga jual gas oksigén. “Henteu aya (wates harga maksimal),” saur Elly. (Kompas.com) red/sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>