Published On: Ming, Jun 27th, 2021

Belasungkawa, Kompol Hardian Mantan Plh Dirdik KPK Ngantunkeun

Share This
Tags
Gedung Kpk ,Koran Tempo

Jakarta,Sundanews.net,- Kompol Ardian Rahayudi, salah saurang perwira tengah (pamen) anu ngajabat di SSDM Pulisi Nasional, pupus jam 05.30, di Rumah Sakit Pulisi Kramat Jati, Jakarta Wétan. Warta anu sedih ieu dikonfirmasi ku Kepala Divisi Hubungan Polda Polda Nasional, Inspektur Jéndral Radén Prabowo Argo Yuwono. “Leres pisan anjeunna pupus énjing,” saur Argo nalika dikonfirmasi, Minggu (27/6).

Argo nyarios yén Ardian maot kusabab panyawat. Nanging, anjeunna henteu netepkeun naon panyakit Kompol Ardian anu kaserang. Kompol Ardian mangrupikeun tilas penyidik ​​Komisi Pemberantasan Korupsi (KPK) anu ditarik ka Pulisi. Numutkeun ka Argo, Kompol Ardian parantos janten pelaksana harian (plh) Diréktur Jéndral KPK kusabab Brigadir Jénderal Setyo Budiyanto nyandak waktos istirahat.

Salaku tambahan, Kompol Ardian ogé kapala pasukan tugas pikeun nalungtik sababaraha kasus di lembaga anti korupsi. Perlu dipikaterang yén dina serat telegram Kapolri Nasional nomer ST / 1109 / V.KEP. / 2021 tanggal 31 Méi 2021. Pulisi Nasional mundur tilu patugas tingkat menengah na anu damel di KPK, salah saurangna nyaéta Kompol Ardian.

Di Polda Nasional, Komisaris Ardian ngeusian jabatan Pamen SSDM Polri. Samentara éta, Komisaris Edward sareng Kompol Petrus balik damel di Polda Metro Jaya. (Cuy / jpnn). red S.n

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>