Published On: Sab, Jun 26th, 2021

Palaksanaan Pilkades Di Kabupaten Bandung Sareuntak Kaping 14 Juli 2021

Share This
Tags
Poto susunan pangurusan P2KD Laksana Periode 2021/2026 Kacamatan ibun Kabupaten Bandung, Gambar Dedi wahyudi s.n

Bandung, sundanews.net,- Kirang langkung 39 Desa anu bade ngalaksanakeun pamilihan kapala Desa sa Kabupaten Bandung kaping 14 Juli 2021. Peundaftaran bakal calon kapala Desa ti kaping 17 Mei dugi ka kaping 23 Juni 2021

Usep Supriatna S.pd salah sahiji panitia kapangurusan pamilihan kapala desa di kacamatan ibun waktu diwawancara saeungkeus ngalasanakeun undian no calon kapala desa Laksana Usep maparkeun sagala anu apal jeng nyaho ka Sundanews. net Cakrabuana news nerangkeun kaayaan jeng tata cara anu bakal dilaksanakeun di masing masing desa anu bakal ngalasanakeun pamilihan kapala desa.

Usep Supriatna tilas guru SDN Perumnas Cijerah Kota Bandung tos pangsiun aktip di desa lasana kacamatan ibun Kabupaten Bandung da asli urang ibun Majalaya


Poe jumah kaping 25 Juni 2021 Desa Laksana Kacamatan ibun Kabupaten Bandung tabuh 10’00 ngalaksanakeun jeung mere nyaho kamasyarakat desa laksana calon kapala desa, anu nyalonkeun
kapala desa no urut

1.H.Uu Budiman.
2.Akhmad Saeful Rachmam
3. Ustad Dodo Karsono

Di kacamatan ibun aya 3 Desa anu erek ngalasanakeun pamilihan kapala desa
1.Desa Neglasari
2.Desa Karya laksana
3.Desa Laksana


Pembentukan panitia P2KD Desa Laksana Kacamatan ibun Kabupaten Bandung kuduna kaping 3 Mei 2021 neumbe tiasa kalaksanakeun 17 Mei 2021 kumargi ngantosan pelantikan Bupati Bandung
Desa Laksana Kacamatan lbun Kabupaten Bandung aya na sateu acan kawah gunung kamojang ti arah Majalaya
Susunan Kapangurusan P2KD Laksana Periode 2021 dugi ka 2026
Ketua Suhendi
Wakil ketua Usep Supriatna S. pd
Sekretaris 1.Rustandi 2.Sukarna
Bendahara Entin Juartini S. pd
Kabupaten Bandung Barat oge aya pamilihan kapala desa mung sasih Agustus saur Usep. red s.n Dedi Wahyudi & H. Abang )

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>