Published On: Kam, Jun 10th, 2021

Sakola tos tatap muka di Kabupaten Ciamis Kacamatan Kawali Lumbung

Share This
Tags
SDN 3 LUMBUNG Kabupaten Ciamis Gambar Dedi s.n

Ciamis , Sundanews.net ,- 10- 06 2021 ,Sakola anu aya di kab Ciamis ti poe senen tos ngawitan pateupang rarai saur Bu Oom salah sahiji guru SDN 3 Lumbung Kabupaten Ciamis, Bu Oom waktu diwawancara deukeut sakola na, kabeunaran Dedi jurnalis Sundanews. net kerjoging olah raga isuk isuk leumpang dihandapeun gunung sawal nyaeta ngaliwat SDN 3 Lumbung

Gambar dedi wahyudi

Paamrok oge jeung salah sahiji guru lalaki anu rusuh teu nyaho rek kamana waktos ditaros perkawis sakola pateupang rarai saur guru laki muhun tos tidinteun senen dikawitan pateupang rarai

Saur Bu Oom sakola pateupang rarai dibatasi kahadiran siswa – siswina sacara gantiaan nyesuaikeun kana anjuran prokes covid 19, jadi di bagi-bagi jam jadwal palajaranna, anu intina heunteu ngariung da teu meunang ngariung aturan anu tos diteuteupkeun, Erli salah sahiji siswa SMP Lumbunh anu karek lulus nyaritakeun kesel diajar di imah biasa pa amrok Joghok jeung babaturan sa tahun lewih diajar sorangan di imah bari heunteu maksimal, Erli tahun palajaran anyar insya Alloh asup ka SMA, ayeuna ker ngurus ngurus sarat- sarat asup ka SMA Lumbung, waktos diwawancara Erli nyaritakeun sagala kakeselan cicing di imah jeung menta doana sing ditarima asup SMA Lumbung (Dedi Wahyudi s.n)

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>