Published On: Kam, Jun 10th, 2021

Nuturkeun pitunjuk Kapolres Nasional [ kapolri ], Kapolsek Cicalengka ngayakeun Vaksinasi masal pikeun Masyarakat Cicalengka

Share This
Tags
Aula kacamatan Cicalengka

Bandung, sundanews.net,- Upaya Kapolri pikeun ngabasmi sareng nyegah panyebaran COVID-19 terus diperkuat, salah sahiji anu dilaksanakeun ku Pulisi Cicalengka, Pulisi Bandung, ku ngayakeun vaksinasi massal pikeun masarakat Kacamatan Cicalengka, dina poe Senén (07/06/2021).tempat anu di pake nyaeta di Aula Kantor Kacamatan Cicalengka, Kabupatén Bandung, gawé bareng sareng UPT Kaséhatan Cicalengka, Kapolres Cicalengka, Kompol Aef Suhendi, ngayakeun vaksinasi massal pikeun masarakat Cicalengka.

Target kagiatan vaksinasi masal ieu nyaéta pikeun jalma umur 18 taun ka luhur, kaasup kelompok manula. Kalayan udagan sakitar 150 jalma. Dina pernyataanna, Kapolres Cicalengka, Kompol Aef Suhendi, nyarios yén vaksinasi massal ieu mangrupikeun serangkaian kagiatan anu parantos diparentahkeun ku Kapolri .

“Ieu dilakukeun salaku upaya nyegah panyebaran COVID-19 di Kacamatan Cicalengka, janten dipiharep éta bakal leupas tina bahaya Covid-19,” jelas Aef Suhendi. Aef Suhendi nuluykeun, sajaba ti ayeuna, vaksinasi tindak lanjut bakal dilaksanakeun tanggal 5 Juli 2021. Dinten ieu, tina target awal 150 jalma anu direncanakeun ilubiung dina vaksinasi massal, 180 urang parantos ngadaptar sareng ngiringan vaksinasi.Ti sababaraha Desa

Kapala Kacamatan Cicalengka, Entang Kurnia, nyarios yén pelaksanaan vaksinasi massal ieu ditujukeun pikeun masarakat Cicalengka, ti umur 18 taun ka luhur, ogé manula. “Target pikeun vaksinasi massal ieu saloba mungkin, ngan ukur pikeun kagiatan ayeuna sakitar 150 urang. Tapi kamungkinan na tiasa langkung ti sasar, ningali sumanget masarakat pikeun divaksinasi rada luhur, “saur Entang Kurnia.

Vaksinasi massal ieu mangrupikeun upaya Pamaréntah pikeun ngahontal udagan cakupan vaksinasi COVID-19 pikeun masarakat, khususna sepuh di Kabupaten Bandung, “pokna. Tina sakitar 180 jalma anu ngadaptarkeun vaksinasi massal, 34 jalma asalna ti komunitas ojeg anu namina Baraya Ojeg Cicalengka (BOC). Kepala BOC, Abah Kucir, ngajelaskeun yén ti sadaya anggota BOC anu kadaptar, ngan ukur 34 urang anu ilubiung dina vaksinasi massal ayeuna. “Kuring leres-leres ngadukung program vaksinasi massal ieu, sabab éta pisan manpaat pikeun ngajaga urang tina bahaya COVID-19,” paparna. Abah Kucir nambihan, salian ti vaksinasi pikeun anggota BOC, éta bakal nyayogikeun katenangan sareng kanyamanan pikeun dirina, ogé pikeun panumpang ojég. Sangkan diarepkeun bakal nambahan penghasilan ojeg motor éta nyalira. L4 .com /kusnadi. red /s.n

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>