Published On: Jum, Jun 4th, 2021

Sababaraha Hiji sakola Anu tos siap pahareup2 di Kota Bandung

Share This
Tags
Gambar Dedi Wahyudi

Cimahi ,- sundanews , Sakola- sakola anu aya di kota Bandung tos siap ngalaksanakeun pahareup- hareup Guru sareung Murid , sasuai prokes+Hasil panilaian pamarentah sateumpat dina perkawis kalayakanna buka / heunteuna
Nurutkeun kateurangan anu katarima ku Dedi wahyudi s.n

sakola anu bakal ngalasanakeun jeung anu lulus tinu sagala sarat anu kuduh dipatuhi, nyaeta sakola anu layak tempatna jeung sagalana anu di kedahkeunna. Sakola anu asup katagori jeung bisa ngalasanakeun tatap muka di Kota Bandung cek kapala sakola SDN 214 Neng Lani

gambar dedi wahyudi s.n


Sakola anu bisa tatap muka di Kacamatan Astanaanyar cek Kapala SDN 091 Pabaki Hj. Lina Susiani M. Pd aya tilu1 negri 2 swasta anu negri SDN 073 Pajagalan., kapala sakola SDN Garuda Kacamatan Andir Aka dikontak kana nomber WA na teu kopratif teu nembalan., Sri Haryani guru SDN Panorama mere info yen sakola anu asup sagugus jeung SDN Panorama anu bisa ngalaksanakeun tatap muka SDN 108 Ciumbuleuit. SDN Bandung Baru. SDS Kuntum Cemerlang
Ieu anu bade PTM tilu sakola anu atos dimonev cek Sri. Kapala sakola SDN 238 Cigondewah Cucu dikontak kana WA na ngajawab yen poe rebu tos rengse monev, kaleresan ari rengse abdi na kapancen saur Cucu Kapal SDN.

DAFTAR SEKOLAH PILOTING PELAKSANA PTM TERBATAS KOTA BANDUNG
Salah sahiji kapala sakola SDN 214 Neng Lanny Erlina conto Kapala sakola jeung guru guru nu energik, visionar, teu wawuh waktu jang merekeun pelayanan nu maksimal nyelang pa amprok rarai KS jaman now good job cek Safri ka Sundanews. net Sakola di Kota Bandung tos siap ngalaksanakeun pembelajaran tatap muka sareung ngiringan protokol kesehatan pencegahan vivid 19, Informasi anu katarima ku Sundanews. net Cakrabuana news, nah sakola- sakola anu bakal ngalasanakeun jeung anu lulus tinu sagala sarat anu kuduh dipatui nyaeta sakola anu layak tempatna jeung administrasi na

Sakola anu asup katagori jeung bisa ngalasanakeun tatap muka di Kota Bandung cek kapala sakola SDN 214.
Sakola anu bisa tatap muka di Kacamatan Astanaanyar cek kapala SDN 091 Pabaki Hj. Lina Susiani M. Pd aya tilu 1 negri 2 swasta anu negri SDN 073 Pajagalan

Kapala SDN Garuda Dadali Kacamatan Andir Aka dikontak kana WA na na teu kopratif teu nembalan tapi kapala sakola Entis Sutisna ti Kacamatan Andir mere nyaho yen sakola anu asup daftar PTM di Kacamatan Andir SMP IWKA, SMP Kristen 5 BPK penanur Ml Baiturrohim, TK Maria Bintang laut SDN Karang taruna karang sari, SD IWKA Rel Homy school, SD Prasistha, SD LPPN, SD Bodhi sinar terang, RA Nurul Roman, TAAM Happy Kids(anak ceria)

Sri Haryani guru SDN Panorama mere info yen sakola anu asup sagugus jeung SDN Panorama anu bisa ngalasanakeun tatap muka SDN 108 Ciumbuleuit, SD Bandung Baru, SD Kuntum Cemerlang ieu anu bade PTM tilu sakola anu atos dimonev cek Sri. Kapala sakola SDN 238 Cigondewah Cucu dikontak kana WA na ngajawab yen poe rebu tos rengse monev ka Sundanews. net Cakrabuana news Kareresan ari tos rengse abdi na kapancen cek Cucu daftar sakola PTM kacamatan Bandung kulon anu katarima info na SDN 061Cijerah, SD Citra cemara, SMP Citra cemara

TK Kasih Bangsa SDN 232 Blok Sawah, SDN 238 Cigondewah, MAN 1 Kota Bandung, SDN 214 Perumnas Cijerah, MIS Al Firdaus, RA Dar Al Fikri, SLB Pelita adinda B, SLB B Tut Wuri Handayani . Salah sahiji kapala sakola SDN Jamika Bu SUPRAPTI. S. pd MM wantos dipendakan disakola tatak ramah sareng santun nujuh kumaha sibuk ngaluangkeun waktos diwawancara ku Sundanews. net Cakrabuana news katingali kapala sakola anu ngaduh tujuan hoyong majeng anu utami tinu perstasi sareng Katie SUPRAPTI kapala sakola anu masih ngora pakat/golongan game tos 4 B tos layak janteun pangkawas. ( Dedi Wahyudi Cakrabuana an)

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>