Published On: Jum, Jun 4th, 2021

Di Kabupaten Bandung Barat teuacan aya parentah sakola Pahareup2

Share This
Tags
Gambar Dedi Wahyudi

Padalaranag ,-sundanews.net , Kabupaten Bandung Barat di singkat KKB teu scan aya parentah sakola tatap muka
reporter Sundanews. net / Cakrabuana news Dedi Wahyudi tanggal 28-5-2021 balik ti Kabupaten Purwakarta luak likeuk sapanjang jalan teu ningali aya sakola katingali muka meren can aya anu parentah uji coba jang tatap muka

Euis salah sahiji guru SDN 1 Tagog apu Kacamatan Padalarang Kabupaten Bandung Barat


Nepi ka SDN 1 Tagog apu kacamatan padalarang Kabupaten Bandung Barat Dedi Wahyudi asup kasakola papangih jeung salah sahiji guru nungaranna Bu Euis Dedi nga wawancara nanyakeun masalah kasiapan sakola tatap muka jeung ngeus sabaraha persen kasiapan sakola jang ujii coba pahareup2 guru jeung murid, Euis ngajawab di Kabupaten Bandung Barat mah can aya parentah ti pamarentah Kabupaten Bandung Barat ngalaksanakeun atawa uji coba jang asup sakola cek Euis, malah Euis mere nyaho mun di Kota Cimahi tos tatap muka. ( Dedi Wahyudi s.n)

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>