Published On: Kam, Mei 27th, 2021

Persiapan sakola di SDN 061 Kota Bandung ( Pateupang Rarai )

Share This
Tags
Sdn 061 Gambar Dedi wahyudi s.n

Bandung . sundanews.net ,- Persiapan tatap muka di SDN 061 Kota Bandung poe keumis tanggal 27 Mei 2021 dihalaman sakola, kapala sakola jeung guru – guru keur moto sareung midio keun, jang contoh murid cara asup kahalaman sakola dugi leubeut kakelas siswa siswi, nyaeta sa’acan asup ruangan siswa siswi kudu make masker jaga jarak dicek suhu awak, ngumbah leungen make sabun jeung disemporet disdipektan.

Kapala sakola SDN 061 Janwar waktu diwawancara ku dedi wahyudi wartawan Sundanews.net, Cakrabuana news saur Janwar SDN 061 entos siap 80 persen sagala rupina, peralat tos lekap westapel aya 12 teacan westapel anu ditaman anu biasa dianggo pami murangkalih tos nyagap naon wae, kumargi dinteun jumaah tangal 28 Mei 2021 aya monep sareung aya anu ti kalurahan ti Kacamatan ti Dinas Kota sareung Diskesehat sareung polsek bade ngecek layak heuntena sakola SDN 061, saur Janwar

Ti 30 SDN sareung SDS nu aya di kacamatan mung 12 sakola anu dicek layak heuntena , kumargi kedah sasuai sareung prokes anu di tangtukeun

Salah sahiji guru di SDN 061 lbu Hajah Eni waktos diwawancaraku wartawan Sundanews.net Cakrabuana news nyarioskeun, yen SDN 061 atos siap 80 persen, sagala persiapan tos leungkap kantun ngantosan hasil panilaian ti pamarentah satempat , Pami layak murid asup sakola nya alhamdulillah, ku margi kolot- kolot siswa / siswi tos hariwangeun kana peundididkan barudak, pami tos Acc insyaallah ti ngawitan kaping 7-6-2021 tos tiasa leubeut sakola, sareung catatan sasuai prokes bari murid di batasi tina sakeulas 10 urang anu asup , waktos diajarna ti jam 07 dugi jam 9 . Jam 09 asup deui siswa/ siswi dugi jam 11.

Aturan anu teugas ti pihak sakola Anu dagang di teumeunangkeun dagang di luang lingkup sakola, siswa/ siswi kudu langsung balik kaimah masing – masing, teumenang cicing disakola ( Ngahaja nongkrong ), Sakola asup tigeurbang biasa asup balik na aya gerbang jang balik sadaya tos disiapkeun supaya tertib jeung aman, ceuk Eni salah sahiji guru SDN 061. ( Dedi Wahyudi / s.N )

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>