Published On: Ming, Apr 25th, 2021

7 Fakta ngeunaan KRI Nanggala- 402 teuleum, Dideteksi dina jero 850 Meter,Ninggal retakan Badag Lumangsung

Share This
Tags

sundanews.net,- Saatos kaleungitan hubungan ti Rebo (21/4/2021) énjing-énjing, KRI Nanggala-402 tungtungna dinyatakeun tilelep sakitar tilu dinten sanggeusna, Sabtu (24/4/2021) Kapal selam Angkatan Laut Indonésia dideteksi tilelep dina jero 850 méter. kusabab retakan ageung. Aya bukti anu otentik anu nguatkeun dugi statusna robih tina tunduh (kapal selam tilelep) kana subsunk (kapal selam leungit). Ieu mangrupikeun serangkaian kanyataan ngeunaan tilelepna KRI Nanggala-402:

1. Status ditingkatkeunn tina submiss jadi subsunk ( kapal tenggelam )

Foto file. Awak kapal KRI Nanggala 402. Poto dicandak di di Dermaga Kapal Selam Komando Armada II, Surabaya, Jawa Timur, Rabu (20/4/2019)(Antara Foto)

Kapala Staff Angkatan Laut Indonésia (KSAL) Laksamana Yudo Margono ngajelaskeun yén aya bukti anu otentik yén KRI Nanggala karam (tunduh). “Kalayan bukti asli Nanggala, dina waktos ieu kami sinyal tina kaluman kana subséksi,” saur Kapala Angkatan Laut (KSAL) Laksamana Yudo Margono dina konferensi pers di Bali, Sabtu (24/4/2021). Bukti otentik anu dipendakan nyaéta dasar anu dianggo pikeun sholat, bolu atanapi busa salaku halangan panas sahingga kondensasi henteu kajantenan dina rohangan tekanan kana komponén pelurus tabung torpedo. Teras bungkus pipa anu langkung tiis maca pedaran dina basa Korea, cairan dina botol jeruk anu ngandung minyak pelincir periskop, sareng buktina minyak solar.

2. Retakan besar

Poto ARSIP – Heli Bell 412 EP milik Skuadron Udara 400 Wing Udara 1 Puspenerbal ngalakukeun manuver di luhur Kapal Selam KRI Nanggala-402, dina waktos Kerjasami Taktis KRI dan Pesawat Udara 2014 di Laut Jawa 50 Mil Utara Tuban, Jatim, Selasa (6/5/2014). ANTARA FOTO/Eric Ireng/rwa.(ERIC IRENG)

Yudo nekenkeun yén kapal selam tilelep kusabab retakan anu ageung, sanés kusabab ledakan. “Sanés ledakan, upami ledakan sadayana sirna,” saurna. Retakan lumangsung laun dina unggal tingkat jero. “Kusabab retakan janten laun dina sababaraha bagian, aranjeunna turun, aya fase ti jero 300 m, 400 m, 500 m. Aya retakan,” saur Yudo. Retakan ageung ogé nyababkeun sajumlah barang dina kapal kaluar ka luhur. “Barang-barang ieu saleresna aya dina jero. Naon deui, upami pelurus torpedo kaluar, éta hartosna aya retakan ageung,” saurna.

3. Terdeteksi dina kajeroan 850 meter

Ilustrasi laut, samudra, lautan ()

Ayeuna tim parantos mendakan ayana KRI Nanggala-402 dina jerona 850 méter. “Unsur-unsur urang anu ngalaksanakeun detéksi sareng elemen sanésna bakal nyobian pisan, sabab jero laut anu dideteksi mangrupikeun jerona 850 méter,” saur Yudo.

Kalayan kaayaan ieu, saur Yudo, tim pasti bakal nyanghareupan kasusah sareng résiko. “Ieu picilakaeun sareng ngagaduhan kasusah tinggi pikeun ROV (Kendaraan Jauh Dioperasikeun) sareng janji engké,” saur anjeunna. Salajengna, tim nyiapkeun pikeun ngalakukeun évakuasi médis awak kapal selam anu masih tiasa dipendakan. “Dina fase ieu kami nuju siap-siap évakuasi médis pikeun awak awak anu panginten tiasa salamet. Kami bakal ngévakuasi anggota anu salamet ka Surabaya atanapi Banyuwangi,” saur KSAL. Ogé baca: KSAL: Urang Teu Tiasa Ngamalkeun Kaayaan Awak KRI Nanggala-402

4. Lampu Hurung pas lebeut kana Cai, isyarat masih kakuping

Yudo ngajelaskeun, numutkeun visual anu terakhir tina tim pelacak Kopaska, lampu kapal selam buatan Jerman masih hurung nalika aranjeunna lebet kana cai. Tanda perang tempur sareng beuleum perang ogé masih kadéngé ku awak kapal pelacak anu jarakna 50 méter. Ti dinya, Yudo perkirakeun yén kapal moal ngalaman blackout. “Lampu-lampuna hurung, bahkan sinyal perang tempur sareng teuleum perang masih tiasa didangu ku nyukcruk kapal anu jarakna 50 méter. Ti éta kuring curiga kapalna henteu hideung,” saurna.

Yudo nyarios, panginten masih aya kamar kapal selam anu henteu lebet kana cai. “Aya kamungkinan cai tiasa lebet, tapi aya kamungkinan aya bagéan kabin anu cai teu tiasa lebet kusabab kapal selam ngagaduhan halangan,” saur anjeunna.

5. Status oksigen bisa Kuat lima poe jika…

Yudo nyarios yén upami kaayaan listrik kapal selamna masih hurung, cadangan oksigén tiasa dugi ka lima dinten. Nanging, upami kondisinya blackout, cadangan oksigén bakal tetep 72 jam ti saprak dinyatakeun leungit. “Nalika aya listrik, éta tiasa dugi ka lima dinten, sareng kami henteu tiasa nangtoskeun naha kamari blackout atanapi henteu,” saur Yudo, Sabtu. Sangkan anjeunna henteu tiasa ngaduga kaayaan awak KRI Nanggala-402. Ogé baca: Awak KRI Nanggala-402 Lettu Imam dikonci ku budakna sateuacan angkat, kulawarga: biasana kaamanan henteu sapertos kitu

6. Tim kerja keras, ngalibatkeun Nagara Sanes

Dina milarian KRI Nanggala-402, TNI dibantuan ku militér ti nagara sanés sapertos Australia, Singapura ka Amérika Serikat. “Kanggo kapal anu ngagaduhan peralatan sapertos Singapura, éta ngagaduhan alat anu tiasa nutupan jerona 900-1000 méter. Kami bakal nempatkeun éta sareng KRI Rigel upami éta kabuktian Nanggala, kami bakal nuturkeun sareng alat-alat anu dipimilik ku Singapura,” saur Yudo.

Alat-alat Australia ogé sayaga pikeun ngadeteksi gerakan jero cai. “Ti Australia, aranjeunna ogé ditempatkeun caket, aranjeunna gaduh kamampuan pikeun mendeteksi jero cai. Nanging, aranjeunna ngan ukur mendakan kontak sonar, dituturkeun ku KRI Rigel,” saurna.

7. KRI Nanggala ngaleungit, 72 jam milarian dinyatakeun tilelep

0

KRI Nanggala-402 parantos teu aya hubungan ti Rebo (24/1/2021) énjing-énjing. Kapal selam buatan Jérman ieu dilaporkeun leungit ngeunaan 60 mil atanapi 95 kilométer ti kalér Pulo Bali. Nalika leungit, kapal selam KRI Nanggala-402 ngangkut 53 urang.

Tim gabungan ogé museurkeun milarian kapal selam dina salapan titik di perairan kalér Celukan Bawang. Saatos sakitar 72 jam dipilarian, kapendak minyak anu tumpahan, sababaraha lebu sareng barangna. Pananjung mangrupikeun bukti asli yén kapal selam Nanggala-402 dinyatakeun tilelep. ( Kompas.com) ,—Jj/sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>