Published On: Sab, Apr 24th, 2021

Puluhan Nasabah Fikasa Group Menta Hampura jeung nyabut Laporan

Share This
Tags
Gambar Enoh L4.com

Sundanews.net ,- Jakarta Ratusan korban usaha investasi Grup Fikasa anu sateuacanna ngalaporkeun ka pulisi, ngalangkungan LQ Indonesia Lawfirm, nyungkeun hapunten ka Fikasa Group, PT WBN sareng TGP kusabab émosional sareng pondok pikiran. Tapi akhirna klien Fikasa sadar yén dina kanyataan akar masalahna sanés kusabab kurangna kahadéan ti Diréktur sareng pamilik Grup Fikasa, tapi kusabab pandemi Corona (Covid-19) anu micu standar dina sakabéh kauangan séktor. Pengacara para korban, Advokat Hamdani, SH ti lawfirm LQ Indonesia ngajelaskeun yén ku nyungkeun hapunten, Laporan Polisi anu dilaporkeun saméméhna bakal dipénta ditarik ti pulisi, saur Alvin Lim.

Alvin Lim nyarios, “Urang kedah ngutamakeun Kaadilan Réstoratif, khususna tétéla yén Direksi sareng pamilik Fikasa henteu ngan ukur ngagaduhan niat anu saé tapi leres dina posisi kapangaruhan ku Corona. Janten klien tungtungna ngartos yén aranjeunna kedah nyayogikeun kasempetan pikeun Fikasa maju sareng tiasa ngembangkeun sareng ngahasilkeun omzet, “saurna, 21/04/2021.

Advokat Alvin Lim, SH, MSc, CFP, pangadeg LQ, nyarios yén, salaku pengacara, anjeunna ngalih dumasar kana kaseueuran mayoritas klien pikeun mundur Laporan Polda. “Salaku pengacara, anjeun henteu kedah bingung kaayaan éta. Sabalikna, anjeun kedah ngabantosan milari jalan kaluarna. Upami klién sadar kana kasalahan éta sareng naroskeun ka Pengacara kanggo nimba Laporan Pulisi, Pengacara bakal neraskeun numutkeun kahoyong klien, “saur Alvin. Hamdani, SH ti LQ Indonesia Lawfirm jeung ngajengkeun Bryan ti sungut Hukum Déwan Perwakilan Kaadilan masihan informasi ka média anu Fikasa sempet geus dilumangsungkeun hiji Laporan resmi Panyabutan (BAP) ku investigator Fismondev, Kajahatan Special, nu ieu salajengna dileler ku penyidik ​​pikeun ngeureunkeun kasus ieu.Suarakarya Media.

“Kami ngucapkeun sukur pikeun profesionalisme pulisi, khususna Subdit Fismondev Polda Metro Jaya pikeun prestasi aranjeunna, dimana penegak hukum parantos mayunkeun Prinsip Manfaat tina penegak hukum sahingga masarakat ngagaduhan rasa kaadilan,” saur anjeunna. Mudah-mudahan ka payunna, kelompok Fikasa tiasa berkembang dina bisnis sareng maju ka payun. LQ Indonesia Lawfirm teras-terasan profesional sareng ngutamakeun kaadilan réstoratif dina ngalaksanakeun tugasna. Fikasa parantos nunjukkeun niat anu saé sanaos usaha dina kaayaan global anu goréng sareng pandemi Covid-19 anu bahkan parantos nyerang Indonésia kalayan perlambatan ékonomi. “Palanggan nyungkeun hapunten sareng naros ka média pikeun mulangkeun nami alus Fikasa upami aya anu négatip. Entong ngantep jalma anu beuneur sareng bageur janteun ka Zolimi, “saur Alvin (Mo),- Jj/ sundanews.net

=Tengok Y0ukkk=

# shopee tas albiat

# IG ,Fb , …@Albait store

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>