Published On: Rab, Apr 21st, 2021

Kagiatan Vaksinasi Massal Guru di dua Kacamatan Andir jeung Bandung Kulon Kota Bandung

Share This
Tags

Sundanews.net, – Vaksinasi Masal anu di ayakeun kacamatan Andir jeung Bandung kulon Kota Bandung
Faridah Guru SDN 061 Cijerah Kota Bandung salah sahiji guru anu di vaksinasi tanggal 12-4-2021 nu ngawitan di vaksinasi epekna di vaksinasi lapar teurus salila 8 poe ti tanggal 12 dugi tanggal 20,Waktu Diwawancara ku jurnalis Assiyasah tv. Cidoro tv. Kantor Berita Cakrabuana. Cakrabuana news. Sundanews. net

vaksinasi di kacamatan Bandung kulon Kota Bandung nyaeta di yayasan peuriangan Jln. Nana Rihanna Kota Bandung
Tempat vaksinasi ka 2 tanggal 18-5-2021 tempatna sarua di yayasan peuriangan, saur Gebbi Guru SDN 061 batur ngajar Faridah saatos di vaksinasi karasana tunduh

# kang Ogi SOS # kang Usep Albait # kantong Albait kwalitas Juara

Kagiatan Vaksinasi Massal Guru diwilayah gawe kacamatan Andir Kota Bandung
Poe sabtu tanggal 17-4-2021 tempatna di SDN 056 Garuda Dadali kalurahan Garuda kacamatan Andir
Hadir Camat Andir Budi jeung rengrengan na ditutur keun ku Kapala Sakola SDN Ciroyom Entis jeung Kapala Sakola nu aya dilingkungan kacamatan Andir katempat kagiatan Vaksinasi Massal di SDN 056 Garuda Dadali Sasaran 637 nu di vaksinasi 523 ( Pendidik 497 ASN Kacamatan 26 ) nu di tunda 34 nu teu datang 80 vaksinasi beak 48 vial

Jadwal Kagiatan Vaksinasi Massal Guru diwilayah gawe kacamatan Andir Kota Bandung, Poe sabtu tanggal 17-5-2021 tempatna di SMP 6 Kota Bandung Kalurahan Kebonjeruk kacamatan Andir, Sasaran 635 nu di vaksinasi 519 ( Pendidik 488 ASN Kalurahan Kebonjeruk 16 Pol PP 3 Linmas 12 ) ditunda 20 Hamil 1 teu datang 95 vaksinasi beak 52 vial, Ceuk Entis Kapala Sakola SDN Ciroyom Kota Bandung

Entis ningali vaksinasi nu di SMP 6 mah kurang alus jeung rapih, masih aya keneh anu kurang masih aya keneh calon anu relationship di vaksinasi masih nungguan donuts tempat panas ceuk Entis ka Jurnalis Assiyasah tv. Cidoro tv. Kantor Berita Cakrabuana. Cakrabuana news. Sundanews. net. Mudah – mudahan jang palaksanaan kagiatan Vaksinasi Massal Guru ka 2 tanggal 22 -5-2021 lewih alus rapih jeung disiplin. ( Dedi Wahyudi Cakrabuana / H. Abang Safri. M)

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>