Published On: Ming, Apr 18th, 2021

Jozeph Ngaku Nabi ka-26, Kapolri Langsung Turun Tangan

Share This
Tags
Kapolri Jenderal Listyo Sigit Prabowo. Foto: Ricardo/JPNN.com

Sundanews.net ,- JAKARTA – Kapala Polda Nasional, Jénderal Listyo Sigit Prabowo, geuwat campur pikeun maréntahkeun anak buahna pikeun nalungtik sosok Jozeph Paul Zhang, anu ngaku janten nabi ka-26. Henteu ngan ukur ngaku janten nabi ka-26, Jozeph Paul Zhang ogé nangtang saha waé pikeun ngalaporkeun ka pulisi. “Éta parantos ditalungtik (ditaliti),” saur Listyo ka wartawan, Saptu (17/4) wengi.

Pidéo viral nunjukkeun saurang nonoman anu namina Jozeph Paul Zang ngaku janten nabi ka-26 sareng ngaganggu Nabi Muhammad. Pidéo éta diunggah ku akun Jozeph Paul Zang dina YouTube. Pidéo anu judulna ‘Puasa Lalim Islam’ disiarkeun langsung dinten Sabtu (17/4). “Anu tiasa ngalaporkeun kuring ka pulisi, kuring nyaéta Nabi ka-26 Jozeph Paul Zang, pikeun ngalempengkeun bid’ah ajaran 25 Nabi,” saur Jozeph dina pidéo éta.

Jozeph janji bakal mikeun artos Rp1 juta kanggo saha waé anu tiasa ngalaporkeun ka pulisi. Jozeph ogé nyarios yén Allah ngonci dina Ka’ba sareng nyarioskeun tentang puasa. (Cuy / jpnn)

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>