Published On: Ming, Apr 18th, 2021

Fraksi PKS : Tewak Jozeph Paul Zhang, Umat Islam Ulah kapancing

Share This
Tags
Ketua Fraksi PKS DPR RI Jazuli Juwaini. Foto: Humas FPKS DPR RI

Cicalengka, – JAKARTA – Kapala fraksi PKS di DPR Jazuli Juwaini naroskeun ka pulisi supados langsung néwak Jozeph Paul Zhang, saurang lalaki anu ngaku janten Nabi ka-26, sareng parantos ngahina Nabi Muhammad SAW, sareng ngahina ajaran Islam.

“Kakara , urang pisan-pisan ngutuk pernyataanna (Jozeph) anu ngahina Nabi Muhammad sareng ngahina kapercayaan sareng ajaran umat Islam,” saur Jazuli dina pernyataan na dinten Minggu (18/4). “Kadua, urang nyungkeun pulisi ngalih gancang néwak sareng ngolah jalma anu bersangkutan. kusabab disangka ngalakukeun fitnah ngalawan agama, “sambung anggota Komisi I DPR RI.

Jazuli nyarios yén réspon gancang aparat éta penting pisan supados partai sanés mancing di cai keruh nganggo masalah sénsitip kapercayaan agama sahingga tiasa memicu konflik horisontal.

Sumawona, anjeunna nyaurkeun, Jozeph unggah pernyataanna liwat média sosial sareng éta jelas provokatif kana ajaran Islam. Salaku tambahan, saur Jazuli, Jozeph nangtang ka sababaraha pihak pikeun ngalaporkeun pernyataan inovatifna ka aparat.

“Janten aparat kedah bertindak geuwat sahingga perdamaian bangsa tetep kondusif,” saur Jazuli. Anggota dégislatif pikeun Kabupatén Pamilihan Banten meredih masarakat umum, khususna umat Islam, tetep tenang sareng teu janten provokasi. Sumawonna, saurna deui, ayeuna umat Islam khusyu ngalaksanakeun solatna dina bulan Suci Ramadhan.

“Pasrahkeun sadayana ka otoritas sareng prosés hukum anu berlaku kusabab kami yakin yén penistaan ​​agama sareng kapercayaan di républik ieu mangrupikeun palanggaran serius kana hukum sareng konstitusi. Henteu aya tempat pikeun panyeluk agama,” saurna. Ku alatan éta, Jazuli meredih ka barudak bangsa urang pikeun tetep ngajagi nilai-nilai nasional sareng étika. “Salaku anak bangsa urang, urang dilarang ngahina sareng ngahina agama-agama anu diaku di nagara ieu,” pokna saur Jazuli Juwaini. (budak lalaki / jpnn) — Jj/ sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>