Published On: Ming, Apr 18th, 2021

Bareskrim Polri: Sejak 2018, Jozeph Paul Zhang Tos teu aya di Indonesia

Share This
Tags
Ilustrasi Bareskrim Polri. Foto: Ricardo/JPNN.com

Sundanews.net, – JAKARTA – Satuan Penyelidikan Pidana Polda nuju nalungtik tuduhan tuduhan nistana dilakukeun ku Jozeph Paul Zhang. Pulisi parantos ngalacak dimana ayana Jozeph Paul Zhang, anu disangka aya di Jérman. Kabareskrim Polri, Komjen Agus Andrianto, nyarios yén lalaki anu ngaku janten nabi ka-26 parantos teu aya di Indonesia sababaraha taun.

“Koordinasi sareng Imigrasi. Data anu bersangkutan (Jozeph Paul Zhang) angkat ti Indonésia ti saprak Januari 2018 sareng teu acan mulang, “saur Agus ka wartawan, Minggu (18/4).Jéndral bintang tilu ieu nyarios yén pihakna ayeuna nuju nalungtik sareng ngalengkepan dokumén panyelidikan ngeunaan dugaan nistana anu dilakukeun ku Jozeph. Agus ogé negeskeun yén sanaos Jozeph henteu di Indonésia, aranjeunna masih nalungtik hal éta.

“Sadayana masih kénéh lumangsung,” saur Agus. Dumasar kana panyilidikan awal, Jozeph ngahaja ngadamel pidéo éta kalayan tujuan ambek warga Indonésia. “Anjeunna terang yén seueur urang Indonésia gampang ambek. Ngawangkong perkawis anjeunna ibarat pidéo anu viral, ”tambah Agus.

Tilas Kapolri Sumatra Kalér nambihkeun yén pulisi bakal diintervensi dina ngalaksanakeun tugas utama pulisi. Anjeunna ogé meredih ka warga supados henteu kagoda ku provokasi anu dilakukeun ku Jozeph. “Intina puasa nyaéta nyegah diri tina sagala hal, cara manusa ngaréspon hiji hal anu lumangsung nunjukkeun kualitas unggal manusa,” saur Agus. (Cuy / jpnn) — Jj/ sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>