Published On: Ming, Apr 4th, 2021

Pembelajaran Bersemuka[ katinggal rarai], Pamarentah kota Bakal Naros heula pendapat sepuh2 siswa/i,’ Entong Buru-buru”

Share This
Tags
Sekda Kota Bandung, Ema Sumarna, nyangeumkeun, Pemkot moal buru-buru dia mengeluarkeun kabijakan pembelajaran di sakola .

Cicalengka—-sundanews.net,- Pamaréntah Kota Bandung bakal ngadangukeun pendapat ti forum kolot sateuacan ngaluarkeun kabijakan diajar tatap muka sacara terbatas. Sekertaris Daérah (Sekda) Kota Bandung, Ema Sumarna, nyatakeun yén pamaréntah kotamadya henteu kersa buru-buru ngaluarkeun kabijakan pembelajaran tatap muka sacara terbatas.

“Kami hoyong ngupingkeun ti séktor unggulan, forum kolot ogé, kusabab aranjeunna nyarios yén aya pro sareng kontra. Tapi éta ngan hiji masalah anu kuring tarima. Kumaha upami organisasi panarjamah anu aya hubunganana sareng pendidikan? Pokokna, éta kedah komprehensif , tong buru-buru. “Saur Ema di Aula Kota Bandung, Rebo (31/3/2021).

Entong ngantep, saur Ema, kabijakan anu dikaluarkeun ku kapamimpinan henteu produktif sahingga anjeunna salaku staf bakal nyiapkeun sagala rupa. “Kami diajar tina kasus Krida Nusantara, hartosna éta henteu acan siap.” “Kami hoyong dipaksa ngan ngaleupaskeun teras korban murag. Kami leres-leres henteu ngarepkeun éta,” saur anjeunna. Numutkeun ka Ema, pihakna ogé kedah mastikeun yén sadayana infrastruktur siap sateuacan kabijakan pembelajaran tatap muka sacara terbatas dilaksanakeun. “Objek target naon, guru sareng murid kedah dina posisi siap, kedahna henteu saimbangna,” saurna.

Salianti eta, ceuk Ema, ayeuna pihakna ngusahakeun sadayana guru nampi vaksinasi Covid-19 pikeun ngaleutikan panularan virus corona. “Sakali inpormasi parantos dipasihkeun pikeun kagiatan diajar ngajar, kawijakan kapamimpinan guru bakal janten bagian tina prioritas urang. Ka payun, guru bakal buru-buru nyayogikeun vaksinasi.” “Kami bakal ningali tingkat kasadiaan vaksin kusabab vaksinna henteu aya dina kawenangan kami,” saurna. (tribun jabar)—–Jj/sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>