Published On: Ming, Apr 4th, 2021

Markas Ormas di Razia Polisi di Tangerang, al’hasil ?

Share This
Tags
Patugas Satresnarkoba Pulisi Metro Kota Tangerang nalika aranjeunna nyerang markas Organisasi Pamuda Pancasila di daérah Cibodas, Kota Tangerang, Kemis (1/4). Poto: Hubungan Publik Polda Metro Jaya

sundanews.net, – Patugas Satresnarkoba ti Polda Metro Kota Tangerang nyerang markas Organisasi Komunitas Pemuda Pancasila (Ormas) di daérah Cibodas, Kota Tangerang, Kemis (1/4). Kasat Resnarkoba Polda Metro Jakarta AKBP Pratomo Widodo nyarios yén nalika razia, pulisi néwak saurang lalaki kalayan inisial ZR.

Salaku tambahan, pulisi ogé ngamankeun sababaraha bukti dina kantor pusat Organisasi Pemuda Pancasila.

“Nalika kami dipilarian, kami mendakan alat sedot shabu-shabu sareng pipét kaca anu aya kristal methamphetamine,” saur Pratomo dina pernyataan na anu ditampi dinten Minggu (4/4). Salaku tambahan, pulisi ngamankeun bukti dina bentuk 384 botol minuman keras. Pratomo nambihan yén pihakna ayeuna nuju moro saurang lalaki kalayan inisial AM anu disangka ogé sering ngonsumsi shabu-shabu di tempat éta.

“Palaku (ZR) ngaku parantos ngonsumsi methamphetamine sareng lanceukna AM (DPO),” saur Pratomo. Kusabab kalakuan na, palaku tunduk kana Pasal 112 ayat (1) Undang-Undang Nomer 35 taun 2009 ngeunaan Narkotika kalayan ancaman hukuman panjara maksimal 20 taun. (mcr1 / jpnn)—– Jj/ sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>