Published On: Jum, Apr 2nd, 2021

Satiap Calon Panumpang di Bandara Juanda kedah terang, Aya GeNose C19 tapi…

Share This
Tags
Layanan Genose c19 Bandara Internasional Juanda Gambar : Humas Angkasa Pura

Cicalengka—-sundanews.net,-Pamakéan GeNose C19 pikeun pamariksaan kasihatan pikeun pangguna modeu transportasi udara domestik diterapkeun di Bandara Internasional Juanda, Sidoarjo, Kemis (1/4). Ngan éta, jasa alat pendeteksi virus corona nganggo GeNose C19 ngan ukur dina tahap awal na.

Calon panumpang disarankan henteu ngandelkeun éta salaku hiji-hijina cara mariksa COVID-19. Présidén Diréktur PT Angkasa Pura I di Terminal 1 Faik Fahmi nyatakeun yén kasadiaan alat sareng kapasitas GeNose C19 masih terbatas.

“Calon panumpang diarepkeun bakal tetep nganggo jasa uji swab antigen sareng PCR,” saur Faik, Kemis (1/4). Ieu ogé dilakukeun salaku bentuk pencegahan transmisi sareng nyegah antrian antrian. “Calon panumpang anu badé nganggo jasa GeNose di bandara diperkirakeun dugi ka bandara tilu dugi ka opat jam sateuacan waktos angkat,” saurna.

Faik nambihan yén pihakna bakal nyebarkeun sababaraha perwira khusus di lapangan anu mangrupikeun gabungan perwira ti penyedia jasa Farmalab, Angkasa Pura Mendukung salaku mitra panyadia jasa, sareng perwira bandara. “Nalika poténsial dicirikeun, patugas bakal langsung ngarahkeun panumpang kana jasa antigen atanapi PCR,” pokna Faik. (mcr12 / jpnn) – [Jj cakrabuananews]

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>