Published On: Jum, Apr 2nd, 2021

Biaya Anu kedah di kaluarkeun kanggo GeNose C19….

Share This
Tags
Cara pamariksaan lewat GeNose

Cicale,ngka—-sundanews.net,-PT Angkasa Pura I mimiti nganggo jasa alat deteksi korona GeNose C-19 di Bandara Internasional Juanda, ti dinten Kemis (1/4). Pamakéan GeNose saluyu sareng Surat Edaran Menteri Perhubungan Nomer: SE 26 taun 2021, ngeunaan Pedoman Pelaksanaan Perjalanan Dalam Negeri ku Transportasi Udara nalika Pandemi Covid-19.

Présidén Diréktur PT Angkasa Pura I di Terminal 1 Faik Fahmi nyatakeun calon panumpang anu ngarencanakeun ngagunakeun jasa dipiharep bakal merhatoskeun waktos operasional, waktos kadatangan di bandara sareng prosedur jasa. “Kapasitas palayanan GeNose C-19 dina tahap awal ieu masih terbatas,” saurna.

Pikeun ngajaga ekspektasi sareng ngahindarkeun antrian di bandara, pihakna ngadorong calon panumpang pikeun merhatoskeun sababaraha hal. Diantara hal séjén, calon panumpang henteu ngandelkeun sareng ngandelkeun jasa GeNose. Sateuacan ngalaman tés kedah sumping di bandara tilu dugi ka opat jam sateuacan waktos angkat. “Kanggo nyingkahan antrian,” jelasna.

Tarif jasa GeNose di Bandara Juanda nyaéta Rp 40 rébu.

Engké, unggal mesin tunggal bakal mariksa 10-12 kantong hawa. Saatos mesin parantos dianggo dalapan jam kedah diistirahatkeun sajam.

Kanggo waktos operasional di Bandara Juanda ngawitan jam 11.00-19.00 WIB. Sapuluh mesin bakal disiapkeun, sahingga satiap jam bisa mariksa anu seueurna 800 kantong udara. 

“Dalapan jam waktu operasionalna. kanggo rata-rata trafik kaberangkatan di Bandara Juanda per-harina sakitar 6.000 panumpang,” beber Faik.(mcr12/jpnn)—–sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>