Published On: Kam, Apr 1st, 2021

SDN 041 Kota Bandung Ditutup kusabab aya anu beunang ku Corona

Share This
Tags
Guru SDN 214 Gambar Dedi wahyudi

Cicalengka—-sundanews.net,-SDN 041 ditutup dua minggu kahareup kusabab aya salah sahiji guru anu kengeng covid 19. Jurnalis Assiyasah tv. Cidoro tv. Kantor Berita Cakrabuana. Cakrabuananews. com. Sundanews.net. KJMI. Bade meundakan kapala sakola PLT lbu Neng Lani Erlina di SDN 214 tapi teu aya kaleuresan nuju teuraraos 30 /03/ 2021 dinteun salasa, Kaleuresan pas hujan ageung, milari info weh ka Guru- guru di SDN 214 pas aya guru anu nuju piket di antawisna Pa Deden. Pa. Safri. Bu. Erna. Bu. Rosa. Bu. Ajeung

Pas diwawancara Safri ngeunaan Covid 19 di SDN 041 aya anu kengkeng, muhu aya anu kenging saur anjeunna, tapi namina duka saha, teu acan jeulas saha namina kulantaran sakolana langsung ditutup, sareung kapala sakola PLT nuju teudamang. Tapi SDN 041 salah sahiji anu patuh prokes pas aya guru anu benang covid 19 sakola langsung di tutup

heunteu sapertos sakola SDN 080 Bojong lndah Cibuntu aya anu beunang ku covid 19 namina inisial “D” TU sakola SDN 080 sakola heunteu ditutup saur Asep guru olahraga jeung ceuk Arip panjaga sakola Bojong lndah Cibuntu malah seur guru anu ka sakola, pas ditaroskeun ka Satpol PP Kacamataan Bandung kulon kasatpol PP, lwan. Saur pa Iwan kapihak satpol Pp heunteu aya anu laporan tina ngeunaan eta. ( Dedi Wahyudi )—–sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>