Published On: Kam, Apr 1st, 2021

Aa Gym Narik deui gugatan na, Ieu respon teh Nina

Share This
Tags
Aa Gym

Cicalengka—-sundanews.net,-Tukang Da’wah Aa Gym parantos narik gugatan cerai na ngalawan Ninih Tea. Janten sidang lanjutan pikeun cerai aranjeunna anu diayakeun dinten ieu dijadwalkeun mundur gugatan gugatan ti Aa Gym.

Di sisi anu sanésna, pengacara Teh Ninih naroskeun alesan ditarikna gugus cerai Aa Gym sabab Aa Gym mundur gugatan cerai na tanpa kanyaho Teh Ninih. “Kami henteu terang (alesanana). Éta hartosna hiji-sisi. Ieu ogé rada ngabingungkeun pikeun kami sabab kami terang yén Aa Gym parantos perceraian tilu kali ngalawan teh Ninih,” saur Agung La Ten Ritata, salaku salah sahiji Teh Ninih pengacara di PA (Pengadilan Agama) Bandung, Rebo (31/3/2021).

Salian ti éta, Agung ogé ngajelaskeun yén Teh Ninih henteu terang alesan anu pasti pikeun ditarikna gugatan gugatan. Kusabab dugi ka ayeuna teu aya komunikasi antara klién sareng Aa Gym.

“Ieu hartosna naha gugatan ditarik, kami salaku pengacara Teh Ninih henteu terang alesan anu saleresna ti Aa Gym sareng para pengacara aranjeunna narik laporan éta,” tambah Agung. Numutkeun ka Agung, pihakna sok komunikasi sareng Teh Ninih perkawis rencana perceraian. Nanging, dugi ka ayeuna kliénna henteu kantos ngawartosan ka Aa Gym yén aya klaim perceraian.

“Ti Teh Ninih kami salawasna komunikasi tapi dina kontéks khusus ditarikna gugatan hukum ieu kami henteu terang,” saurna. Sateuacanna, Aa Gym sacara resmi ngajukeun cerai ka istrina Teh Ninih. Gugatan hukum diajukan ngalangkungan Pengadilan Agama Bandu ng. Tapi héranna, Aa Gym mundur gugatan gugatan. teu acan terang alasan dicabutna gugatan ku Aa Gym eta.[ kompas tv]—-sundanews.net

Ikon Diverifikasi Komunitas
Ikon Diverifikasi Komunitas

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>