Published On: Rab, Mar 31st, 2021

Sakola Dasar 239 Cigonewah Kota Bandung tiasa dijanteunkeun conto kanggo sakola nu sanesna

Share This
Tags
Rahmat Ramdani guru 239 Kota Bandung [ Dedi wahyudi ]

Cicalengka —-sundanews.net,- SDN 239 Cigondewah kota Bandung anu batasna jeng Kabupaten Bandung SDN 239 pangtutungna ti Kota Bandung asup ka Gang bari jeung becek lamaun usum hujan, perhatian ti Dinas Pendidikan Kota Bandung kurang bangunan sakola SDN 239 tikawit sakola ngadeg tahun 1970 han dugi tahun 2021 masih kuat can direhab komoh di ganti ku bangunan anyarmah acan.

Pas aya jurnalis Assiyasah tv. Cidoro tv. Kantor Berita Cakrabuana. Cakrabuana news. com. Sunda news. net. KJMl datang ngajak ngomong ka guru olah raga Rahmat Ramdani anu ngawakilan kapala Sakola SDN 239 Suparman nu keur rapat di SDN 093. Rahmat Ramdani guru olah raga nyaritakeun keun sakola ditengah kampung asup gang becek lamun usum hujan tapi kapala sakola Suparman dedikasi na luar biasa ceuk Ramdani, guru – guru SDN 239 ka motifikasi ku kapala sakola nu gaduh ide sareung gagasan anu sae dugi tiasa SDN 239 raos ditingalina karapihan nana ti ngawitan ruangan kelas, ruangan guru

toilet sareng halaman sakola teu aya di sakola nu sanes jiga SDN 239 halaman sakola dingding tembok lalangit lapangan dicet dugi karapih jeung macem – macem corak tatangkalan disusun rapi rek NU di halaman rek nu dipot kacida rapih na eta ku kreatif na kapala sakola SDN 239 Suparman jeung guru

Guru oge boga rasa tanggung jawab ka sakola tempat maranehna ngajar kusabab kapala sakola nu mere conto ka guru. Yah lamun pamimpin bisa ngayomi kabawahan pasti ka jadi gawe babareungan kanu positif ti sagala hal pikeun kemajuan sakola SDN 239 nu aya diteunhah kampung anu kumuh tapi guru jeung kapala sakola boga tekad jeung dedikasi nu luhur kanggo pendidikan jeung lingkungan.
( Dedi WC / H. Abang Safri M)

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>