Published On: Sel, Mar 30th, 2021

Tilas pamain nusae bola basket 1983 ti SGO Kota Bandung

Share This
Tags
Safri Intan .S sareung Entis Sutisna Di SDN Ciroyom Kec. Andir Kota Bandung

Cicalengka—-sundanews.net,-Entis Sutisna sareung Safri lntan Sopian tilas pamain nusae bola basket ti SGO Kota Bandung tahun 1983. Nuju di pendakan ku jurnalis Asaiyasah tv. Cidoro tv Kantor Berita Cakrabuana. Cakrabuana news. com. Sundanews. net. KJMl. Di SDN Ciroyom Kac. Andir Entis Sutisna sareung Safri lntan Sopian bade ngareucanakeun kumpulan jeung babaturan satim bola basket SGO Kota Bandung tahun 1983 Entis waktu diwawancara nyarios team bola basket SGO tahun 1983 tiasa janteun juara bola basket sa Bandung Raya kuseba gaduh cara. Sateuacan na teacan pernah SGO janteun juara dicabang bola basket ari cabang nusanes na mah cabang tinju. Gulat. Maenbal. Polli. SGO sering janteun juara.

Entis. Safri. Deden Mulyo ti SD keneh ngeusbisa main bola basket sebab di SD aya tempat jang diajar di lapangan bola basket. Entis Sutisna Deden Mulyo ti SDN Andir 2. Safri lntan Sopian ti SDN Centeh tamat SD Entis asup ka SMP 25 Safri asup ka SMP 4.Di SMP Entis jeung Safri asup pamain inti. Entis. Deden. Safri sering papanggih ditiap aya turnamen bola basket antara SMP sa Bandung Raya.

Deden. Safri tamat SMP milu testing asup sakola guru olahraga SGO Deden. Safri lulus. Entis masih keneh SMP kelas 3 lamun ayeunamah kelas 9.satos lulus SMP Entis ngiringan testing asup sakola guru olahraga SGO Entis lulus asup SGO Entis kelas 1 Safri jeung Deden kelas 2 didinya tiluan papanggih SGO boga pamaen alus Entis anu pernah asup club bola basket Entis boga cara anu bakal di pake di team bola basket SGO didinya SGO boga pamaen alus ditiap turnamen bola basket team SGO pasti aya di tahun 1983.

Tilu team nu sering papangih SMA Angkasa BPK. SGO. Tropi juara 1.2.3 pasti tilu team etah we saling bersaing nu sering jadi Juara kahiji SGO. Ayeuna Entis Sutisna tos janteun kapala SDN Ciroyom Kac. Andir. Safri lntan Sopian masih keneh jadi guru olahraga di SDN 214 Perumnas cijerah Kota Bandung Deden Mulyo wiraswasta maranehna tiluan sering papanggih. ( Dedi Wahyudi / H. Abang)

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>