Published On: Sel, Mar 30th, 2021

Begal Vs Polisi silih beudil di Tasikmalaya

Share This
Tags

Cicalengka—-sundanews.net,-Saatos kabur ngalangkungan lemah cai Ciwulan, sakumpulan preman anu sering bertindak di daérah Tasikmalaya, akhirna néwak saurang palaku, Kemis, 25 Maret 2021. Pulisi nahan rombongan preman di peuntas propinsi di Désa Singajaya, Kacamatan Cibalong, Kabupatén Tasikmalaya. Saatos sateuacanna diudag kusabab palaku nyobian kabur.

“Mimitina, palaku éta dicegat di daérah Parungkadongdong, Sukaraja. Tapi berhasil kabur. Diteureuy deui di daérah Cigeureung, Désa Singajaya, Kacamatan Cibalong. Kajadian tadi wengi sakitar 19.00 WIB, ”saur Kapala Désa Singajaya, Jajang Muharam, Kemis, 25 Maret 2021. Cenah, nalika ngudag saméméhna, tilu palaku tadi némbak ka pulisi. Tina inpormasi warga, sababaraha tembakan kadéngé. Saatos bedil macét, maka tilu palaku kabur. Tapi kagungan waktos kanggo lirén di salah sahiji kios wargi.

“Akhirna, salah sahiji tina tilu palaku éta berhasil ditéwak ku pulisi tadi wengi. Samentawis éta, dua tersangka henteu acan. Tina inpormasi ti aparat kapulisian, aranjeunna mangrupikeun jaringan maling ti Lampung, Sumatra, “saurna. Motor anu dipaling éta hasil disalametkeun, tapi palaku ngalolos ka cekungan walungan Ciwulan, dugi ka tabuh 22.00 WIB, pulisi diudag, dibantuan ku warga. Tina inpormasi éta, maling motor 1 jenis beat aya di daérah Parungkadongdong sareng 1 unit deui di Cibalanarik mangrupikeun motor jinis Nmax. “Palaku kabur ka arah Karangnunggal dicegat di daérah Parungkadongdong. Garong éta mawa péstol sareng gelut perang teras kabur. Terus blok di daérah Cigereung, Cibalong. Perampok éta gelut sareng pulisi sareng palaku ninggali buktina motor, “saurna.

Samentawis éta, Kapolres Cibalong, Iptu Jaja Hidayat, mastikeun kajadian éta. Pihakna ogé parantos masrahkeun palaku anu hasil diamankeun ka Pulisi Tasikmalaya. “Leres kajadian éta kajantenan di kabupatén Cibalong, upami anu sanésna nyaéta Pulisi Tasikmalaya anu nangananana,” saurna. [enoh .s L4]—–sundanews.net

Ikon Diverifikasi Komunitas

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>