Published On: Jum, Mar 26th, 2021

SEHAT Wicara ….

Share This
Tags
Gambar FB Kamentrian kasehatan RI

Cicalengka—-sundanews.net,- Kaséhatan, Adaptasi kana Kabiasaan Anyar ngajantenkeun urang biasa nganggo masker, ngajaga jarak, atanapi ngalaksanakeun protokol kaséhatan anu sanés. Nanging, diperyogikeun silih prihatin supados pengelolaan limbah médis sapertos masker sareng anu sanésna ogé tiasa dijaga, sareng henteu ngarusak lingkungan. Janten énjing ieu hayu urang tingali dina #SehatWicara ngeunaan “Kaséhatan Lingkungan Anu Dijaga, dina Jaman COVID-19 Pandemik” Sareung drg. R. Vensya Sitohang, M.Epid salaku Diréktur Kaséhatan Lingkungan Kamentrian Kaséhatan Indonésia. Jam 09.00 WIB, ngan ukur di radio Health.kemkes.go.id atanapi langsung di IG @radio Health. —–sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>