Published On: Jum, Mar 26th, 2021

Korban Kaseret Banjir Bandang di Citengah Sumedang ka pendak tos kaayaan ngantunkeun

Share This
Tags
banjir sumedang Citengah

Cicalengka—-sundanews.net,-Korban anu leungit anu kaséréd ku banjir bandang di Désa Citengah, Kacamatan Sumedang Kidul, Kabupatén Sumedang, Jawa Barat, akhirna kapendak dinten Jumaah, 26 Maret 2021. Korban anu kapendak namina Mamat Rahmat alias Wareng (40), warga RT 01/011, Kacamatan Sumedang Selatan, Kabupatén Sumedang.

Korban parantos dipendakan ku Joint SAR Team di 05.30 WIB. Korban parantos maot, “saur komandan Tim Penyelamat Kantor SAR Bandung, Idham Salasa di tempat éta. Cenah mayit korban langsung diungsikeun ka Rumah Sakit Umum Daerah Sumedang (RSUD).

Numutkeun anjeunna, mayit / korban dipendakan di daérah sawah anu kabanjiran banjir bandang, dipikaterang dumasar kana laporan warga, korban dina waktos kajantenan damel. “Nalika ngévakuasi mayit korban, Tim SAR dikekang ku aksés ka lokasi sareng kedah ngalangkungan walungan, sawah sareng sasak anu dieureunkeun, janten tim kedah usaha pikeun nyiptakeun aksés misah ka tempat évakuasi,” cenah. Idham nyarios, ku ayana korban, operasi SAR ditutup. “Operasi SAR ditutup, sareng Tim SAR Gabungan mulih ka unitna masing-masing,” saurna.(kia/ras)Notif—–sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>