Published On: Rab, Mar 24th, 2021

Ngalaksanakeun KOSN Kompetisi Olah Raga Siswa Nasional Kota Bandung

Share This
Tags
Gambar dedi wahyudi [s.n]

Cicalengka—-sundanews.net,-Kompetisi Olah raga Siswa Nasional Sakola Dasar Tingakat Kota Bandung tahun 2021
Tujuan pendidikan nasional berfungsi ngembangkeun kamampuan ngabeuntuk watak serta paradaban bangsa mangfaat jang rangka nyereudaskeun kahirupan bangsa jeung tujuan kanggo ngembangkeun kamampuan numilu pandidikan /potensi peserta didik jang jadi jeuleuma nu iman jeung nu taqwa ka Alloh nu maha kawasa jeung akhalak mulia, sehat jasmana jeung rohani, berilmu, cakeup, kreatif mandiri jeung jadi warga nagara nu berdemokrasi, jeung tanggung jawab cek Safri lntan Sopian jeung Wildan guru olah raga SDN 214 Kota Bandung.


Asep Muliyana guru olah raga SDN 080 Kota Bandung waktu dipanggihan ngomong dina rangka ningkat keun mutu pendidikan. Dinas Pendidikan Kota Bandung dina rangka ngalaksanakeun pambinaan jeung ngembangkeun olah raga Sakola Dasar ngadasar kana pambinaan di sakola masing – masing. Juknis ieu disusun sabagi panduan ngalasanakeun KOSN tahun 2021 terutama jang rangka seleksi tingkat Kota Bandung.

Habib anak kelas 4 peuserta lomba TGR ti SDN 214 Kota Bandung

Kompetisi Olah raga Siswa Nasional tingkat Sakola Dasar ( KOSN SD) tahun 2021 dimasa pademik covid 19 nu disalanggarakeun di Kota Bandung. Pusat prestasi Nasional ngadugikeun salam sehat kasadaya Bapa sareung lbu sadayana,

Haturnuhun kanggo tetap satia bareung ngalayanan ngembangkeun prestasi – prestasi didik di sakola. Tanah Air jang wujud komitmen urang kabeuh jang tetap mere palayanan nu alus jang paserta didik di nu situasi bancana pandemi ieu, jang rasa hormat urang dinugikeun kasabaraha hal nu penting
Sadaya kagiatan ngembangkeun prestasi pasarta didik di situasi pandemik nu acan reda, atos kusadayana dirancang kanggo ngalakukeun sacara daring ( vitual) jang kabeh bidang lomba/festival jang kabeh jenjang ngawitan ti tingat daerah dugi ka tingkat internasional. Adaptasi kabiasaan ( Berprestasi) neumbe urang kuatkeun jeung ngabiwarakeun samangat, nolak, nyerah, tetap berprestasi ti bumi jeung jujur juara.

Berbagi lomba/festival ti bidang sains, senja, literasi, bahasa, vokasi, kewirausahaan jeung olah raga sadaya adaptasi secara daring disadaya wujud aplikasi nu bisa diakses ku paserta didik nu keudah aya di bumi diperyogikeun sabaraha adaptasi jeung pendamping ti jelema nu kolot jeung dewasa.guru kapala sakola kasadaya paserta didik
Sadaya nu ngabingbing, pelatih dipasihan artos 50 rebu ongkos 50 rebu mamin 50 rebu peserta lomba 50 rebu ( Haji Abang / Dedi wahyudi)—–sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>