Published On: Rab, Mar 24th, 2021

Hasil Persib vs Bali United dina Piala Menpora 0 – 0 di babak kahiji, Dhika gagal Ngamanfaatkeun kasempatan

Share This
Tags
Kiper Persib Bandung I Made Wirawan dina poster laga Piala Menpora 2021 ngalawan Bali United

Cicalengka—-sundanews.net,-Hasil Persib vs Bali United dina pertandingan Piala D Piala Menpora 2021 masih imbang tanpa gol dina babak kahiji Rebo (24/3/2021). Laksanakeun di Stadion Maguwoharjo, Sleman, Yogyakarta, pertandingan Persib Bandung vs Bali United tiasa ditonton via Indosiar Live Streaming TV Online. Pertandingan ieu mangrupikeun pertandingan anu munggaran antara Persib Bandung sareng Bali United dina Piala Menpora 2021.

Di sisi anu sanésna, ieu mangrupikeun pertandingan anu kadua dina Grup D saatos pertandingan anu munggaran dilaksanakeun dina soré, anu nyababkeun Persiraja Banda Aceh kénging 3-1 ka Persita Tangerang.

Duanana nerapkeun skéma 4-4-2, pertandingan Persib vs Bali United dijalankeun dina témpo moderat ti mimiti. Persib Bandung geuwat ngancam Bali United ngaliwatan aksi Dedi Kusnandar anu némbak tembakan ka gawang lawan. Nanging, tembakanana hasil diantisipasi ku kiper Bali United, Dhika Bayangkara. Bali Serikat teras ngagentos serangan. Dina menit kalima, Ilija Spasojevic ti sisi katuhu serangan nembak umpan kana kotak pinalti Persib Bandung. Nanging, usahaana henteu aya artina saatos bal gampang dibuang ku pamaén Pangeran Biru, jujuluk Persib. Dina menit 15, Bali United ampir nyetak upami Ricky Fajrin tiasa ngamaksimalkeun sudut Diego Assis.

Persib gaduh kasempetan pikeun mecah kebuntuan dina menit 23 saatos dipasihan tendangan gratis. Victor Igbonefo nyambut bal kalayan sirahna pikeun nyabak jaring Bali United, tapi kulit buleudna tiasa disalametkeun ku Dhika Bayangkara. Saatos istirahat cai Bali United ngagaduhan kasempetan pikeun nyetak gol tina sépakan bebas anu dicandak ku Stefano Lilipaly. Nanging

Lilipaly gagal ngahasilkeun gol saatos pencétan Persib Bandung. Lima menit sateuacan akhir babak kahiji, Frets Butuan némbakan sépakan langsung, tapi kiper Bali United masih ditolak. Persib Bandung ngagaduhan kasempetan emas pikeun nyetak gul munggaran dina pertandingan ieu. Kiper Bali United Dhika Bayangkara ngalakukeun kasalahan nalika néwak bola. Kulit buleud leueur tina cepenganna sareng dina waktos anu sami, aya Ferdinand Sinaga di tukangeunna. Nanging, Ferdinand, anu henteu siap, gagal ngajalankeun kasempetan emas ieu. Posisi 0-0 lumangsung dugi babak kahiji réngsé.

Baris pamaén ;

Persib Bandung (4-3-3): 78-Made Wirawan (PG); 3-Ardi Idrus, 12-Henhen Herdiana, 2-Kuipers, 32-Igbonefo, 7-Beckham Putra, 11-Dedi Kusnandar, 10-Vizcarra, 13-Febri Hariyadi, 6-Ferdinand, 21-Frets Butuan. Pamaén cadangan: 29-Dhika Bayangkara (PG), 14-Teja Paku Alam (PG), 16-Jufriyanto, 4-Bayu Fiqri, 66-Mario Jardel, 8-Abdul Aziz, 93-Erwin, 27-Zalnando, 30-Ezra Walian, 9-Ngumbara Luiz.

Palatih: Robert Rene Alberts.

Bali United (4-3-3): 59-Wawan Hendrawan (PG); 35-Haudi, 33-Andhika W, 24-Ricky Fajrin, 43-Diego Assis, 14-Fadil, 16-Hariono, 9-Spasojevic, 23-Al Ayyubi, 87-Lilipaly. Pamaén cadangan: 1-Nadeo (PG), 22-Dias Angga Putra, 13-Gunawan, 85-Michael Orah, 15-Gavin Kwan, 19-Rizky Pellu, 8-Taufiq, 10-Lerby Eliandry, 77-Rahmat, 11- Yabes Roni.

Palatih: Stefano Cugurra.

[kompas.com,BanjarMasin post]—-sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>