Published On: Sen, Mar 22nd, 2021

Acara Pesta Nikahan anu di ayakeun di Gedong Aula Madrasah Aliah Al – lstiqomah, Ditegor Stpol PP

Share This
Tags
Kasat pol PP Kac. Bandung Kulon Kota Bandung lwan Setiawan

Cicalengka—-sudnanews.net,- Acara Pesta Nikahan di Gedung aula Madrasah Aliyah Al – lstiqomah Jln. Cijerah Raya No. 151 Kec. Bandung Kulon Kota Bandung diteugor Satpol PP ku sebab teutaat kanapalaturan protokol Kesehatan 3 M. Kasat pol PP lwan Setiawan nu neugor langsung kapihak kaluarga nu gadung hajat.

Iwan katingali keur negor pihak kaluarga anu tepatuh kana palaturan protokol kasehatan 3M pihak kaluarga anu diteugor rumasa ngalangar menta hampura kusabab teu nyaho kana tatacara anu kuduh dilangsanakeu., aya sasabara tamu ondangan anu teu nganggo masker

sapalih tamu ondangan atnu teu nganggo masker

Jurnalis Assiyasah tv. Cidoro tv. Sunda tv. Kantor Berita Cakrabuana. Cakrabuana news. com. Sundanews. net. KJMU ningali lasung kateumpat hajat digeudong Aula Madrasah Aliyah Al- lstiqomah teu disiapkeun masker teumpat ngumbah leungeun jeng nulain na, ngawawancara langsung ka kasatpol PP lwan kunaon teulangsung dibubarkeun cek lwan ieu teugoran heula tapi lamun masih tepatuh kana protokol kasehatan langsung dibubarkeun , jeung Ngingeut keun Iwan ka sakabeh warga bandung kususna kulon Budayaken heula Taat prokes 3M – 5M dina salagi waktu pandemi , Kasatpol PP lwan pas ditanya kumaha tos ngadanggu SDN Bojong aya anu kenggeng ku covid lwan teuteurangeun sareung teu aya laporan tipihak Sakola jeng warga. [ Dedi wahyudi / H.Abang Safri ]

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>