Published On: Jum, Mar 19th, 2021

Kasus ngariung Habib Rizieq Shihab neteupkeun nolak Sidang Online

Share This
Tags

Cicalengka—-sundanews.net,- Sidang kasus riungan Habib Rizieq Shihab dina persidangan dinten ayeuna, Jumaah (19/03/2021) masih nolak sidang anu dilaksanakeun online. Nanging, hakim tetep ngayakeun sidang kalayan agenda maca tuduhan éta. Habib Rizieq nyuhungkeun teras dipasihkeun dina sidang offline.

Agenda persidangan dina bentuk maca dakwaan masih dilaksanakeun sanaos Habib Rizieq nolak sidang anu diayakeun online. Hakim Agung Suparman Nyompa sababaraha kali ngajelaskeun pentingna ayana HaibRizieq dina sidang ieu. Hakim tetep ngundang jaksa pikeun ngiringan kasus Petamburan sareng terdakwa Habib Rizieq Shihab, sanaos Habib Rizieq nolak sidang pikeun dilaksanakeun online.

Dina persidangan éta jaksa dituduh Habib Rizieq Shihab sareng sababaraha terdakwa sanés dina hal ieu ngahaja teu maliré paréntah sareng banding ti pulisi, sareng Walikota Jakarta Pusat henteu nyusahkeun masalah nalika ngayakeun upacara kawinan anakna. Jaksa nyatakeun yén pulisi parantos ngawartosan ka habib Rizieq ngeunaan larangan sababaraha kali . [ Kompas TV]—–sundanews.net

Vidio Kompas tv

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>