Published On: Jum, Mar 19th, 2021

Kades Cijalingan Sukabumi Menta hampura ka Guru anu di ambeukna jeung ka Guru anu aya di indonesia kabeh

Share This
Tags

Cicalengka—-sundanews.net,- Kuring Didin Jamaludin, Kepala Désa Cijalingan, atas nami kapamingpinan sareng aparat pamaréntahan Désa Cijalingan pikeun nyungkeun hampura pisan pikeun sikep anu teu pantes kami nalika netelakeun masalah sareng jabatan Pak Guru Eko Purtjahjanto ngeunaan jalan anu rusak di Jalan Cijalingan Cibalung, anu numutkeun inpormasi klarifikasi na nyaéta yén anjeunna parantos ngintunkeunana salaku lulucon, anu nyababkeun sikep urang sapertos anu ditingali dina pidéo anu parantos viral nembé sareng dina waktos éta kami parantos mastikeun sareng pa Eko

“Janteun , sakali deui, kami sareng lembaga sareng aparat Pamaréntah Désa Cijalingan nyungkeun hampura anu pangpayunna, utamina ka Pak Eko Purtjahjanto, ogé ka kulawarga ageung guru, pendidik sareng staf pendidikan di SMPN 1 Cicantayan, salaku ogé Guru sareng Pendidik. sapanjang Indonésia, ogé pikeun sadaya jalma anu ngaraos henteu betah kana kajadian ieu. ” “Kami sadar kana kakurangan urang sareng bakal ngusahakeun ningkatkeun diri, parangkat sareng lembaga pikeun langkung bijaksana sareng langkung propésional, sareng ngamajukeun étika dina pamaréntahan. Janten kami nyungkeun hampura. Hatur nuhun. Wabillahittaufiq Wal Hidayah. Assalamualaikum warahmatullahi wabarakat —– sundanews.net

vidio viral postingan guru jalan anu Ruksak

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>