Published On: Jum, Mar 19th, 2021

Forkopimcam Kec. Cicalengka Ngalaksanakeun Monitoring Palayanan Administrasi Keupendudukan ngadamal Akta Kalahiran, KIA dan e-KTP di Desa Cicalengka Kulon, Panenjoan jeung Nagrog, anu dilaksanakeun ku Disdukcapil Kab. Bandung.

Share This
Tags
sundanews.net
sundanews.net
sundanews.et
Pa Camat Cicalengka ( Entang Kurnia ) sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>