Published On: Kam, Mar 18th, 2021

Urang Ciamis Jadi Kapala Kantor Urusan Agama Teugalwaru Kabupaten Karawang

Share This
Tags
Dede Arif Kapala KUA Tegalwaru Kabupaten Karawang dikantorna

Cicalengka—-sundanews.net,- Kapala Kantor Urusan Agama Kacamatan Tegalwaru Kabupaten Karawang Dede Arif tingawitan diangkat jadi pagawe nagri di Kementerian Agama Dede Arif di tempat keun di Kabupaten Karawang dugi kiwari Dede Arif keur dipanggihan tanggal 16 Maret 2021 poe salasa dikantor KUA Kacamatan Tegalwaru Kabupaten Karawang keur teu aya dikantorna keur dinas kaluar cenah keur rapat cek stapna nuaya KUA. Petingna Dede Arif nga WA ngajangjian pangihan Kajurnalis Assiyasah tv, Cidoro tv, Sunda tv, Kantor Berita Cakrabuana Cakrabuana news. com, Sundanews. net

Isuk na poe rebu tanggal 17 Maret 2021 Dede Arif aya dikantorna da ngeus janjian terus di wawancara Dede nyaritakeun waktu diangkat jadi pagawe nagri ( PNS) nepi kajadi kapala KUA. Dede Arif ngawitan janteun kapala KUA ditugaskeun di Kantor Urusan Agama (KUA) Kacamatan Pangkalan Kabupaten Karawang teurus pindah ditugaskeun ka Kantor Urusan Agama (KUA) Kacamatan Teuluk Jambe meunang dua tahun di Teuluk Jambe Dede Arif dipindahkeun deui ka Kacamatan Tegalwaru Kabupaten Karawang.

Dede Arif tinggal dua tahun sateungah deui kapangsiun.Dede Arif aslina urang Kabupaten Ciamis di tugas gawekeun ka Kabupaten Karawang nepi penang jodo urang Kacamatan Pangkalan Kabupaten Karawang anu ayena janteun bojona. ( H.Abang Safri M / Dedi Wahyudi)

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>