Published On: Kam, Mar 18th, 2021

Progres Baksos ngabagi paket seumbako dina TMMD 110 kodim 0509/ Kab.Bekasi

Share This
Tags
Kodim 0509 ( Liputan 4.com )

Cicalengka—-sundanews.net,- TMMD salaku salah sahiji agenda kagiatan rutin Kodim 0509 / Kab. Bekasi mangrupikeun wujud anu nyata pikeun ngabantosan usaha pikeun ngadorong Pamaréntah Kabupaten Bekasi nerapkeun program pangwangunan di daérah Kabupatén Bekasi

Dina kagiatan TMMD ieu salah sahiji targét non-fisik nyaéta Bantuan Sosial anu nyayogikeun bantosan dina bentuk bahan pangan dasar pikeun korban banjir di daérah Setu anu pas di Désa Kertarahayu, Kacamatan Setu, kagiatan ieu dilaksanakeun dinten Rebo 02/03 / 2021. Ngaliwatan telepon sélulérna, Kemis, 03/02/2021, Pelda Mualim salaku Batuud Koramil 11 / Pebayuran nyarios ka awak média

“Ku kagiatan ieu dipiharep jalma-jalma anu kirang tiasa ngaraos kabutuhan masarakat, khususna anu kapangaruhan ku banjir nembé. cenah. Kukituna, dipiharep persatuan TNI sareng masarakatna bakal didamel ti tingkat désa, anu janten harepan bangsa sareng nagara sareng masarakat ka hareupna, pokna Pelda Mualim. Kegiatan aktip ieu diiluan ku Sekertaris Kabupatén Bekasi, Ketua DPRD Kabupatén Bekasi, Kepala Kantor Kaséhatan Kabupatén Bekasi, Danrem, sareng Kapolres Kabupatén Bekasi (enoh suherman L4)—–sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>