Published On: Kam, Mar 18th, 2021

Polsek Bandung kulon Rajin ngagelar Operasi Yustisi

Share This
Tags
Gambar Dedi wahyudi

Cicalengka —- sundanews.net,- Polsek Kecamatan Bandung Kulon Kota Bandung Gelar Operasi Yustisi dipayuneun Pasar Pola Cijerah pertigaan jalan Cijerah jeng jalan Gempol raya Kel. Cijerah jeng Kel. Cibuntu
Operasi yustisi dipayuneun Pasar pola langsung di pimpin Kapolsek Kec. Bandung Kulon Kompol Nizar
Kapolsek Kompol Nizar ketika diwawancara ku jurnalis Assiyasah tv. Cidoro tv. Sunda tv. Kantor Berita Cakrabuana. Cakrabuana news. com. Sundanews. net dan KJMl keur ngabagi – bagi masker kanu naik motor teumake maskeur, kanau naik mobil teumake maskeur jeung anu leumpang teumake maskeur.

Seheur anu kajaring puluhan peungeundara mobil heunteu nganggo masker, peungeundara motor heunteu nganggo masker jeung nu leumpang heunteu nganggo masker anu ngalangar heunteu diberesangsi nanaonu mung Kapolsek Kompol Nizar masihan arahan kanu teu nganggo masker bahayana ngalangar protokol kesehatan anu ngalangar dipasihan masker sacara garatis kanggo dianggo dina waktos nganggo kendaraan.

Operasi yustisi penting dilakukeun jang ngabangun kesadaran masyarakat neurapkeun protokol kesehatan meh masyarakat diteubihkeun tina keuna virus covid 19.
Kapolsek Kecamatan Bandung Kulon Kompol Nizar ngajelaskeun salain ngalakukeun Operasi yustisi oge ngahimbou kasadayana masyarakat kedah taat nerapkeun 3M 1 T nyaeta nganggo masker ngumbah panangan nganggo sabun, sareung jaga jarak. ( H. Abang Safri M / Dedi Wahyudi)—– sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>