Published On: Kam, Mar 18th, 2021

konperensi pers Dandim nekeunkeun yen prokes dina waktos program TNI Manunggal dina raraga ngabangun Desa (TTMD)

Share This
Tags
Gambar liputan 4.com

Cicalengka —-sundanews.net,- Konperénsi pers Dandim 0509 / Kabupatén Bekasi Letnan Kol. Kav Tofan Tri Anggoro SB nyatakeun protokol kasihatan Covid-19 masih diterapkeun sanaos kami dina kagiatan. Kusabab panyebaran virus Covid-19 masih luhur sareng janten masalah pikeun urang sadayana

Anjeunna parantos ngadugikeun ka sadaya anggota masarakat pikeun ngajaga protokol kaséhatan Covid 19, pikeun nyegah diniatna ngaruksak ranté panyebaran virus Covid 19 nyaéta tanggung jawab urang sadayana. “Salaku tambahan pikeun kagiatan TMMD, nyayogikeun pendidikan ka anggota masarakat ngeunaan pentingna patuh kana program kasihatan penting pisan

sahingga warga masarakat tiasa nyingkahan Covid 19,” saur Létnan Kolonel Kav Tofan Tri Anggoro SB. Anjeunna nyarios yén palaksanaan kagiatan program TMMD taun ieu di tengah pandemi Covid-19, janten pihakna naroskeun ka sadayana personil anu kalibet sareng warga satempat anu ngabantosan program TMMD dipenta pikeun nerapkeun 5M (Masker Paké, Jaga jarak keur nyeuseuh leungeun, Nyingkahan balaréa, ngirangan mobilitas). “Salaku tambahan pikeun fokus kana program TMMD anu lumangsung, urang ogé henteu mopohokeun protokol kaséhatan Covid-19, ku nerapkeun 5M, sahingga teu aya anu kakeunaan virus Covid-19 sareng tiasa ngirangan panyebaran virus éta nyalira , “saur Létnan Kolonel Kav Tofan Tri Anggoro SB. (enoh suherman L4)—–sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>