Published On: Sel, Mar 2nd, 2021

Surat terbuka kanggo pamingpin jabar

Share This
Tags
Ngado’a supados tereh leubet sakola ( Ani rohaenih )

Cicalengka —- sundanews.net ,- Surat anu di lampirkeun dina akun Fb Ani rohaenih, poe sabtu kaping 27 pebruari 2021 ” Abdi Ngeluh,bisi pajarken lebay, teu ngomong asa mumet wae kana pikiran…. ka bapak Ridwan Kamil/oge k bpak bupati Garut… Dari pada ngagugulung corona,bari teu Aya hasilna jang Rakyat , mening jalanken/Buka dei sakola.

Dari pada di ajar bari online,ngadon di aranggo game online, oge epekna budak sok kalahka ngalawan ka kolot, da unggal poe cicing di imah bari ngekeuweuk HP.. sok pikir lamun barudak sakola dei, pasti ti mimiti tukang sapatu. Kaos kaki. baju seragam, topi. Buku. Dll. pengrajin&pedagang kelengkapan sakola eta bisa mengurangi pengangguran& nu dagang di sakola. (eta rebuan NU ngagantungken rezeki di sakola) ker mah kahirupan sulit tambah kudu ngadidik budak anu lain ahlina.

Asa di siksa pisan.. ku pamingpin teh.. salira Raos di gajih ku kurakyat…Sakali” raosken /danguken kasusah rakyat teh,Tong ngarasa tos mantosan rakyat, buktosna Sagala bantuan covid seuer NU teu ngarasa, kalah jadi kecemburuan sosial… Mening tong Aya NU Kitu patut,Emutken sebagai tanggung jawab pamingpin,pasti,bakal Aya balesan di poe akhir..Asli na sim abdi Nanya,,Usaha lesu kie,bakal nepi ka iraha lamun pamingpin ukur abring”an kaitu kadie, bari euweuh karasana ka NU jadi rakyat.

#Rakyat nu tersiksa. #Copas#ngadugikeun salah sawios wakil rakyat di Facebook 🙏 Pa #RidwanKamil —– sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>