Published On: Kam, Feb 25th, 2021

Pulisi Palaku Panembakan di Kafe Cengkareng

Share This
Tags
Anggota polisi diduga pelaku penembakan di kafe Cengkareng, Jakarta Barat. Ilustrasi (Istock/sandsun)

Cicalengka —- sundanews.net, – Kapolres Metro Jakarta Barat Kombes Ady Wibowo nyatakeun yén jelema nu nembak teu brukbrak di cafe di Cengkareng, Jakarta Barat, disangka janten pulisi. “Leres, aya kajadian nembak anu dituduhkeun ku anggota Polda Nasional,” saur Ady sakumaha dikutip ku detik.com, Kemis (25/2).

“Sedengkeun TKP nuju diolah sareng diperdalamkeun. Rilis lengkep di Polda sareng kasus-kasus anu ditangan ku Polda,” saur Ady. Inpormasi ngeunaan insiden némbak ogé medar dina média sosial. Salah sahijina, unggah akun Instagram @ cetul. 22. “Aya némbakan di Cengkareng, Jakarta Barat. 3 urang maot. Salah saurang anggota Angkatan Darat Indonesia,” saur pernyataan éta dina unggah éta.

Teu acan aya pernyataan resmi ti TNI ngeunaan laporan anggotana anu ogé korban kajadian nembak di Cengkareng. Kapala Angkatan Bersenjata Nasional Indonésia, Maj. Gen Achmad Riad, henteu némbalan nalika dikonfirmasi. (tim / fra) [ CNN Indonesia] —– sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>