Published On: Kam, Feb 25th, 2021

Bripka CS Cekcok waktos Kafe bade Tutup, Anggota TNI Ditembak

Share This
Tags
Kabid Humas Polda Metro Jaya Kombes Yusri Yunus. (CNN Indonesia/Adhi Wicaksono)

Cicalengka —- sundanews.net ,- Pulisi parantos netepkeun saurang pulisi, Bripka CS, salaku tersangka dina kasus nembak di cafe di Cengkareng, Jakarta Barat. Tilu urang maot dina kajadian nembak, Kemis (25/2) énjing-énjing.

Kepala Hubungan Publik Polda Metro Jaya Kombes Yusri Yunus nyarioskeun kronologis ngeunaan panembakan anu dimimitian nalika CS sumping ka kafe sakitar 02.00 WIB.Teras anjeunna nginum di dinya, “saur Yusri di Polda Metro Jaya.

Kira-kira jam 04.00 WIB, kafé bakal ditutup sareng CS bakal mayar. Dina waktos éta, CS gaduh perdebatan sareng padamel cafe. “Kalayan kaayaan mabok, CS ngaluarkeun bedil sareng ditémbak, tilu maot sareng 1 diopname di rumah sakit,” saur Yusri. Yusri henteu ngajelaskeun sacara rinci sabab-sababna paséa antara Bripka CS sareng padamel cafe.

Tilu jalma anu janten korban ditembak, nyaéta S anu mangrupikeun anggota Angkatan Darat Indonesia, sareng FSS sareng M anu mangrupikeun pagawé cafe. Sedengkeun pikeun korban anu cilaka, dipikanyaho yén inisial H

“Nalika mayitna masih di Rumah Sakit Pulisi, rencana na nyaéta pikeun ngéréskeunana di rumah sakit énggal kanggo dicandak ku kulawarga korban,” saur Yusri. Inspektur Jenderal Kapolda Metro Jaya Fadil Imran nyarios yén pihakna bakal nyandak tindakan ngalawan Bripka CS. Anjeunna ogé bakal ngolah kajahatan sareng kode étika anu aya.

Fadil ngaku yén anjeunna parantos koordinasi sareng Pangdam Jaya Maj. Jéndral Dudung Abdurahman. Anjeunna nyungkeun hapunten tina kajantenan nembak éta sareng bakal tanggel waler pikeun prosés pamakaman korban [ CNN Indonesia] —– sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>