Published On: Rab, Feb 24th, 2021

Ustaz Ujang Bustom Heunteu Bisa Kabur deui, saentos TNI sareung polisi Polri ngadadak ngadongkapan padepokanna

Share This
Tags
padumukan/ padpokan ust Ujang Bustomi Cirebon, waktos di parios jeung di vaksin covid 19 Anu ka 2

Cicalengka —- sundanews.net , – Pamingpin Anti-Galau Padepokan, Cirebon Jawa Barat Ustaz Ujang Bustomi henteu tiasa kabur nalika rombongan TNI sareng Polri, ogé kantor kasihatan sumping ka padumukanna.Nyatana, dinten senen kamari (22/2), ustad ujang nembe gugah. Sababaraha rompok anu nganjang ka padumukan Ustaz Ujang nganggo PPE sareng langsung ngaganggu anjeunna ku puluhan patarosan.

Ustaz Ujang lungguh bari ngupingkeun wawakil rombongan anu sumping ka padepokanna. Leres, waktos ieu Ustaz Ujang Bustomi kedah kéngingkeun dosis kadua vaksin Covid-19 Sinovac. Anjeunna kedahna dibéré dosis tahap kadua minggu kamari.

Nanging, kusabab dina waktos éta kondisitasna henteu pas kirang sehat, prosés masihan parantos ditunda sareng ngan ukur dimimitian dinten Senén (22/2).

“Wah, dikurilingan yeuh , Moal bisa kabur ,” saur ust Ujang, guyon kg ujangbustomi, sakumaha dikutip tina radarcirebon.com.Suasana pun cair seketika. Ustaz Ujang menjawab pertanyaan-pertanyaan anu diberekeun ku patugas.

Ustaz ogé biasana ngajawab sadaya patarosan patugas nalika humor sareng lulucon disebatkeun. “Kuring henteu ngagaduhan panyakit bawaan, tapi upami anjeun ngaraoskeun unggal-unggal hudang anjeun bakal tegang,” saur Ustadz anu langsung disambut ku seuri ti sadaya perwira anu aya. Dina vaksinasi ieu, Ustaz Ujang langkung santai.

Anjeunna henteu kedah diurus ku sababaraha jalma sapertos dina dosis vaksinasi munggaran. Kali ieu Ustaz Ujang katingali tenang sareng sempet guyon sababaraha kali sareng petugas kasihatan. “Kuring kantos nyuntik ayeuna, tapi saatos ieu teu aya deui suntikan,” saurna. Samentawis éta, Kepala Kaséhatan Kabupatén Cirebon, Hj Eni Suhaeni, SKM MKes nyatakeun dosis vaksinasi kadua Ustaz Ujang rada telat tina jadwal.

Kusabab, dina waktos dosis kadua saringan minggu kamari kaayaan kaséhatanana henteu cekap pas. “Akhirna éta ditunda, sareng éta ngan tiasa dilaksanakeun ayeuna saatos lulus saringan sareng lulus ujian kaséhatan,” saur anjeunna. ( Dri) -[ jppn.com],—– sundanewsnet

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>