Published On: Rab, Feb 24th, 2021

Suka Relawan Baja ngabantosan korban Banjir dua Desa di Kabupaten Bekasi

Share This
Tags
Posko Banjir (Gambar Enoah Suherman)

Cicalengka —-sundanews.net ,- Banjir di sababaraha daérah Kabupatén Bekasi disebarkeun sacara merata, khususna Désa Karang Satu, Kacamatan Karang Bahagia, banjir henteu acan normal ngaleutikan. Caah disababkeun ku ngabahekeun walungan anu teu tiasa nampung tingkat hujan anu luhur. Salaku hiji bentuk kaprihatinan sareng dina waktos anu sami ngaleungitkeun beban warga anu kakeueum ku banjir

Organisasi Komunitas Paguyuban Relawan Bhineka Jaya (Bara Baja), anu tempatna di kantor pusat di Jakarta, nyayogikeun bantosan pikeun parahu karét sareng nyebarkeun kabutuhan pokok dina bentuk mie Pop, cai mineral sareng ubar sapertos Vitamin C ka warga anu kakeueum ku banjir, kadatanganana nganggo mini bus

disambut ku para wargi. Sateuacan disebarkeun, panarimaan simbolis dilaksanakeun ku Sekretaris Organisasi Bara Baja, Effendi Achamad, ka Kepala Cabang Pemuda Pancasila Karang Bahagia, Supri. Sekretaris Organisasi Massa Bara Baja nyarios ka awak média, “yén urang parantos tilu dinten aya di dieu pikeun ngabantosan warga anu banjir.

Mimiti, kami nyandak parahu karét pikeun prosés évakuasi kusabab debit cai na rada luhur. Kami ngalakukeun sagala anu urang mampu. ” Kami Bara Baja, saur Effendi, ngagaduhan motto “Ngahijikeun gelut babarengan, yén kami gaduh visi sareng misi pikeun ngabantosan warga anu katarajang musibah, urang bakal ngalakukeun éta sakali-kali urang tiasa”.

Anjeunna menyimpulkan. Efendi neraskeun ogé, Sékretaris Jénderal Bara Baja Ormas nyarios, kagiatan kami mangrupikeun mobil link dimana aya musibah, tim sukarelawan kami angkatan inpormasi ti kolega, kalebet kagiatan sosial bencana ayeuna tina inpormasi média Bakinnews sareng id média, kami tiasa nganjang ka dua désa di Désa Cipayung, Cikarang. Timur

Kami nyayogikeun bantosan cai mineral, lilin, vitamin sareng baju anu cocog pikeun dianggo, sareng ayeuna urang nangtung di perbatasan Kampung Karang Bahagia sareng Karang 1, dimana didieu Kami damel babarengan sareng organisasi massa PP PAC Karangbahagia anu sami pikeun ngabantosan warga, utamina daérah Kampung Karang Bahagia anu paling parah kapangaruhan ku banjir di daérah Karangbahagia, saurna.

Kalayan panyaluran Popmie, cai mineral, obat-obatan sareng vitamin anu teras-terasan disebarkeun ka warga RT020 sareng Rt 021, disaksian ku Kepala RT 021 Konin, Logistik ogé dipasrahkeun langsung ka pos banjir anu ditampi ku wawakil Asép Senén wengi 22/02 / 2 sakitar 9 wengi Sebaran Bantuan ka lokasi banjir langsung dibantosan ku Kepala Karangbahagia cabang PP (Supri) sareng sababaraha anggota Pemuda Pancasila.

Wakil Asép salaku wawakil Pamaréntah Désa Karangsatu, ngahaturkeun nuhun pisan ka Organisasi Sukarelawan Bhineka Jaya (Bara Baja) pikeun nyayogikeun bantosan ka warga anu katerap musibah banjir, saur Wakil Asép. Dina monitoring para awak média tingkat cai di daérah Kampung Ciherang di RT (SS) [Enoh Suherman L4.com]—– sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>