Published On: Rab, Feb 24th, 2021

Seni budaya Sunda Anu Di Suguhkeun ku Padepokan Walatra Rukun Sauyunan , Ciparay

Share This
Tags
Cicalengka —- sundanews.net,- Ngamumule Kaseunian Sunda Sareung Ngahijikeunna Orang sunda DIna kabudayaan pencak silat, Komunitas atawa paguyuban Walatra ,ngaperagakeun padungdung walatra pusaka panghibur anu di ayakeun di sekretariat yayasan walatra rukun sauyunan padepokan walatra ,Kp andir sekesalaam..rt 03 rw 11 ciparay majalaya [Asep] —–sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>