Published On: Rab, Feb 24th, 2021

Saorang aktifis Nyarioskeun Hukum Era jokowi jeung KH Ma’ruf Amin

Share This
Tags
Cicalengka —- Sundanews.net ,- Haris Azhar nyarios yén penegak hukum di jaman Présidén Jokowi Kh Ma’ruf Amin, parantos parah, tapi éta henteu hartosna yén jaman SBY langkung saé. Aktivis HAM ieu ogé ngaréspon Novel baswedan, hal maotna 6 prajurit FPI di tol Jakarta Cikampek. Cenah mah seueur pihak anu ngadesek kasus ieu ditetepkeun salaku kasus,seueur deui kasus anu sanesna. [jppn.com] —– sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>