Published On: Rab, Feb 24th, 2021

Pitunjuk Langsung Habib Rizieq Shihab ,Sukarelawan FPI ngagabung sareung TNI

Share This
Tags
Foto: aksi kamanusiaan anu dilakukan Front Persaudaraan Islam (FPI). (Dok Munarman) .

Cicalengka —- sundanews.net ,- Tilas Sékretaris Jenderal Barisan Pembela Islam (FPI) Munarman ngajelaskeun yén sukarelawan ti Front Duduluran Islam (FPI) parantos ngalih ngabantosan warga anu katarajang musibah banjir. Sukarelawan ieu ngalih ti daérah Banten ka DKI Jakarta. Sadayana ngalih numutkeun paréntah Habib Rizieq Shihab.

Sadayana parantos aya di lokasi banjir ti dinten Sabtu (20/2). “Sukarelawan sasarengan sareng TNI ngalih di Jakarta Wétan pikeun ngévakuasi warga anu katarajang banjir di ditu,” saur Munarman ka JPNN, Minggu (21/2) wengi.Tina poto sareng pidéo anu ditingali ku Munarman, salain di Jakarta, sukarelawan ogé ngalakukeun tindakan kamanusaan di Banten.

“Sukarelawan ogé nyayogikeun bantosan tuangeun kanggo warga anu katereb ku banjir di daérah Banten,” tambah Munarman. Numutkeun ka Munarman, patugas nyobian mupus tulisan FPI dina kapal karét nalika ngévakuasi warga. Nanging, tulisan FPI tetep jelas. “Tulisan FPI kapaksa ngalukis (ditutupan) tapi masih katingali,” saur Munarman. (cuy / jpnn) —- sundanews.net

Ulah dugikeun Kakantun Video Pilihan Redaksi ieu [ jppn.com ]:

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>