Published On: Rab, Feb 24th, 2021

LSM Garda Patriot Bersatu Kabupaten Bekasi, Mere bantuan ka Korban Banjir di Desa Labansari Bekasi

Share This
Tags

Cicalengka —- Sundanews.net, – Bencana banjir anu nyerang ampir 17 Kacamatan di Kabupatén Bekasi, ngajantenkeun sadayana warga waspada, daérah anu kapangaruhan sareng kapangaruhan banjir terus dibantosan bantosan ti Pamaréntah Kabupatén Bekasi, Mesos RI, Wakil Gubernur, Anggota Déwan Sumbangan Perusahaan sareng rupa-rupa Ornas Nasional, LSM jeung Jalma-jalma anu angker.

Salah sahijina nyaéta LSM Penjaga Patriot Serikat Kabupatén Bekasi anu dipimpin ku Deden Guntara, anu parantos nyayogikeun bantosan ka daérah Désa Labansari, Kacamatan Cikarang Timur.

Bantosan anu disayogikeun dina bentuk Mi Instan sareng 275 bungkus cai mineral, anu langsung dipasihkeun ka Kepala RT 002/04 (Ibu Minah-ed) anu disaksian ku Bhabinkamtibnas Labansari Désa Bripka Acep, pasangan ti Pulisi Cikarang Wétan.

Deden Guntara dina ststment na nyarios, bantosan ieu mangrupikeun perhatian urang pikeun anu sanés, mudah-mudahan tiasa ngabantosan sareng ngagentos beungbeurat pikeun dulur-dulur urang anu katarajang banjir, khususna di kampung Labansari, saur Deden Senén, 22/02/2021

Saur Deden neraskeun, bantosan ieu mangrupikeun hasil tina sinergi kami sareng Pamaréntah Patriot Bekasi, sareng kami ngahaturkeun nuhun ka BPBD Kabupatén Bekasi (Badan Penanggulangan Bencana) anu parantos responsif kana bencana sareng nyayogikeun bantosan parahu karét, mi instan sareng cai mineral. , Kacindekan Deden Guntara.(Enoh Suherman L.4.com) —– sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>