Published On: Rab, Feb 24th, 2021

Koperasi Nusantara (Kopnus) sigap ngabereskeun Keluhan Anggota na

Share This
Tags
kantor Kopnus ( Gambar Enoh Suherman)

Cicalengka —- sundanews.net ,- BEKASI MIJ BUPATEN – Saatos GRPPH-RI (Penegakan Hukum Perhatosan Gerakan Rahayat) DPW Jawa Barat masihan surat somasi ka Nusantara KSP (KOPNUS) ngeunaan keluhan anggota Kopnus anu ogé pensiunan PNS (PNS), tétéla yén anjeunna nampi réspon anu saé ti partéy

KOPNUS gancang ngabéréskeun keluhan anggota Kopnus anu ditepikeun ngalangkungan lembaga GRPPH-RI, ku nganjang ka kantor GRPPH-RI DPW BARAT JAVA di Jl. Orchid V, Gg. Melati 3, RT. 002/01, Kp. Kali Ulu. Ds. Karang Raharja, Kec. Cikarang Utara, Kab. Bekasi, dina raraga ngarengsekeun masalah anu aya.

KOPNUS sacara resmi diwakilan ku Asép Sugianto salaku Kapala KCU Jabotabek-Banten, sareng dibarengan ku sababaraha pangurus Kopnus sanés langsung masrahkeun surat keputusan pensiun, artos anu dibayar sareng serat pamayaran anu langsung dibayar ka anggota Sumawing anu disaksian ku Ketua GRPPH-RI DPW Jawa Barat sareng kru media sahingga anu dianggurkeun ku anggota Kopnus parantos direngsekeun. Dinten Senén 15 Pébruari 2021.

Asép Sugianto atas nami Kopnus nyungkeun hapunten ka Sumawing sabab kajadian ieu murni kusabab kasalahan sistem, sanés ngahaja atanapi dihaja dihaja, “Kanggo anggota koperasi atas nami Mr. Sumawing, parantos aya résolusi. Ieu parantos lumangsung dina kasalahan sistem dina nyicil cicilan antara kami sareng kantor pos kusabab salah komunikasi, sanés panipuan anu ngahaja, ogé masalah ieu bakal janten koréksi kami sareng évaluasi, pikeun éta kami ogé parantos nyungkeun hapunten pikeun genah Anggota Koperasi Nusantara, “saurna.

Henteu ngan éta, KOPNUS ogé sadar naon anu dipénta ku konsumén, anu diwakilan ku Lembaga GRPPH-RI dina nyerat. Diantara anu sanésna nyaéta: 1. Balikna surat keputusan pensiun anu dijantenkeun jaminan di Kopnus. 2. Pangembalian cicilan sasasih Rp. 1.968.879, -, anu lumangsung kusabab aya kasalahan sistem. 3. Sertipikat pamayaran lengkep. Sumawing dikaluarkeun ku Kopnus. Di tempat anu sami, Pupuhu GRPPH-RI DPW Jawa Barat, Brian Shakti, ngahargaan pisan réspon gancang tina performa Kopnus anu sacara propésional ngaréspon panyeluk sahingga masalah gancang dibéréskeun supados nyayogikeun anggota koperasi

“Kuring pisan ngahargaan kinerja manajemén Kopnus anu parantos gancang ngaréspon panggero kami ku cara propésional, ku ngutamakeun masalah anu hadé ku musawarah kulawarga, tanpa perdebatan supados solusi tiasa gancang diala. Leres, sanaos aya béntenna tina opini, éta mangrupikeun hal anu umum. pikeun merenahkeun anggota koperasi sareng kami ogé nyatakeun yén hal ieu parantos direngsekeun kalayan leres “. Caang. Brian Shakti ogé ngarepkeun ka hareupna moal aya deui keluhan ti anggota koperasi anu sanés, janten tina kajadian anu kajantenan janten evaluasi anu konstruktif pikeun kamajuan koperasi éta sorangan. (Enoh Suherman L4.com)—–sundanews.net.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>