Published On: Rab, Feb 24th, 2021

Jokowi dadah di Tengah- tengah Jalma atawa warga loba, Kubu Habib Rizieq Ngarespons Kieu !

Share This
Tags
Presiden Joko Widodo. Foto: Ricardo/jpnn.com

Cicalengka —- sundanews.net ,- Jagat média sosial kagét ku pidéo anu nunjukkeun Présidén Joko Widodo atanapi Jokowi dina riungan. Jalma nomer hiji di Indonésia teras dadah ka ratusan warga di sakurilingna tanpa ngalaksanakeun protokol kasihatan dina bentuk ngajaga jarak. Pidéo éta teras diréspon ku Aziz Yanuar, pengacara Habib Rizieq Shihab.

Aziz ngaku yén salaku warga nagara Indonésia anjeunna kaget sareng teu tiasa nyarios nalika ningali kalakuan Présidén Jokowi. “Urang Indonésia henteu tiasa nyarios sareng kagum. Janten datangna kalimat wilujeng sumping di Indonesia,” tambah Aziz.

Pidéo kagiatan Présidén Jokowi, anu ngondang balaréa, teras janten viral dina média sosial. Dina pidéo éta, tétéla yén kendaraan Jokowi anu dibarung dikurilingan ku warga. Jokowi teras ningalikeun rarayna ngalangkungan mobil sunroof. Awak jeung rupa katingali jelas.

Salaki Bu Iriana teras ngacung-ngacungkeun leungeun ka masarakat, nyababkeun sorak ti masarakat. Jokowi katémbong ngagem topéng sareng kaos bodas. Anjeunna ngagebeg ka katuhu, ka payun, sareng ka kénca. Masarakat ogé ngacungkeun panangan salaku réspon ka Kapala Nagara.

Sanaos kitu, Jokowi siga anu nyepeng topéng na salaku tanda yén masarakat nurut kana salah sahiji protokol kaséhatan Covid-19, nyaéta ngagem topéng. (cuy / jpnn) —– sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>