Published On: Rab, Feb 24th, 2021

Aya Karumunan jelma/ Massa di Acara Presiden Jokowi, Munarman komentar, Kieu ;

Share This
Tags
Mantan Sekretaris Umum FPI Munarman. Foto: Ricardo/JPNN.com

Cicalengka —- sundanews.net ,- Tilas Sékretaris Jenderal Barisan Pembela Islam (FPI) Munarman nangtang pulisi pikeun nerapkeun hukum ngeunaan kerumunan anu ngabagéakeun Présidén Joko Widodo atanapi kadatangan Jokowi di Maumere, Kabupatén Sikka, Nusa Tenggara Wétan (NTT), Salasa (23/2). Munarman ngaharepkeun yén balaréa anu disangka ngalanggar protokol kasihatan ogé bakal diolah sacara sah. “Punten waktosna kanggo aparat penegak hukum (pulisi) bertindak sami sareng anu kajantenan ka Habib Rizieq Shihab, punten,” saur Munarman ka JPNN.com, sundanews.net Rebo (24/2) énjing.

Numutkeun ka anjeunna, ayeuna masarakat Indonésia ngantosan kaadilan anu parantos dijangjikeun ku pulisi. Ieu kusabab, numutkeun ka Munarman, balaréa anu disababkeun ku jalma nomer hiji di Indonésia parantos ngalanggar protokol kaséhatan. “Rahayat Indonésia ngantosan kaadilan. Rahayat Indonésia ngarepkeun sareng hoyong yén undang-undang diteguhkeun ka sadaya jalma anu ngalanggar prokes,” saur Munarman.

Munarman ogé ngingetan ngeunaan aturan hukum anu adil sareng beradab. “Sarua sateuacan hukum, saur saha anu ngartos hukum,” tambahna. Munarman, anu dipikaterang jalma deukeut ka Habib Rizieq, yakin yén masarakat Indonésia ngadukung pisan upami aparat penegak hukum ngagaduhan sikap anu sami ka dulur sareng teu pilih kasih.

Ieu waktos anu pas pikeun nunjukkeun kaadilan,” saur Munarman. (cuy / jpnn) ,—– sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>