Published On: Sen, Feb 22nd, 2021

Teka – Teki, Ati – Ati kanggo NKRI ,soalna tim Medis / Dokter ngabelaan saparuh Nyawa !

Share This
Tags
Sajumlah 1.214 urang asing sareng urang Indonesia anu sumping ti luar negeri dikonfirmasi positip pikeun Covid-19 sanaos aranjeunna parantos gaduh sertipikat bebas virus corona. Pupuhu Letnan Jenderal Covid-19 Letnan Jenderal TNI Doni Monardo nyarios yén dugi ka 28 Désémber 2020 dugi ka 18 Pébruari 2021, 1.092 urang Indonésia sareng 122 urang asing dikonfirmasi positip pikeun korona nalika aranjeunna sumping ka Indonésia. [ tvOnenews.com ]—– sundanews.net

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>