Published On: Sen, Feb 22nd, 2021

Kapala Humas daop nyuhunkeun hapunteun anu saageung – ageungna, kusabab maju karena kanggo peurjalanan teubih ka wageul

Share This
Tags

Cicalengka —- sundanews.net ,- Sadaya perjalanan jarak jauh sareng karéta lokal ti Operational Area (Daop) 1 Jakarta dibatalkeun pikeun angkat dinten ayeuna, Senén (22/2/2021). Ieu ditepikeun ku Kepala Hubungan Umum Daop 1 Jakarta Eva Chairunisa ngalangkungan pernyataan resmi anu ditampi ku Click Here, Senén (22/2/2021). Pembatalan sadaya jadwal keberangkatan karéta disababkeun banjir di Jakarta anu ngabanjiri sababaraha jalur karéta anu ngajantenkeun perjalanan teu mungkin. [ tvOnenews.com ] ,—– sundanews.net .

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>